Foto: Infinity Ward / Activision
Esport
13. veebruar 2020, 15:22

SUUR LEKE: „Call of Duty: Modern Warfare'i“ battle royale mängulaad hakkab kandma nime Warzone

Käesoleval nädalal algas Activisioni suurejoonelises tulistamismängus „Call of Duty: Modern Warfare“ uus hooaeg. See tõi endaga kaasa uue operaatori, uued kaardid, relvad ja muu. Lisaks kaasnes sellega aga ka õrritus, mis andis mõista, et juba üsna pea võib teos endale saada ka battle royale mängulaadi.

Teise hooaja sisse juhatanud mängusisene videoklipp kujutab endast esialgu tulevõitlust kahe erineva grupi vahel, vahendab Eurogamer. Hiljem näidatakse kaadrit majast väljast ning mida kaugemale kaamera liigub, seda rohkem on näha erinevaid grupp omavahel võitlemas, tankiga sõitmas või lennumasinast langevarjuga välja hüppamas. Kõik need elemendid viitavad battle royale mängulaadile.


Lisaks on mitmed mängu koodis sobrajad leidnud erinevaid, kuid üsnagi konkreetseid tõendeid, et kõnealune laad hakkab kandma nime Warzone. Samuti avastati sel moel, et Warzone'i hiiglaslik kaart mahutab korraga 200 mängijat. Lekete kohaselt on teos tasuta allalaaditav ning mängitav ja seda isegi neile, kes pole mullust „Call of Duty: Modern Warfare'i“ endale ostnud.

Mõned mängijad on suutnud end isegi Warzone'i menüüsse sokutada, samuti on leitud viise, kuidas mängulaadi ülisuurt kaart uudistada. Samuti on piltidelt näha, et üks sõiduvahenditest, millega suuri vahemaid läbida, on ATV.


Videot teose ülisuurest kaardist võid näha SIIT.

Activision pole Warzone'ile veel ametlikku kinnitust andnud, ent kõike arvestades on see vaid aja küsimus. Väidetavalt ei vastuta selle valmimise eest põhimängu autor Infinity Ward, vaid hoopiski tavapäraselt taustajõududeks kehastuv Raven Software.

Esimest korda katsetati battle royale'iga õnne mullu mängus „Black Ops 4“, mille „Blackout“ mängulaad üpriski populaarseks osutus.