Foto: Envato Elements
Sisuturundus
14. veebruar 2020, 11:28

Just see on kõige populaarsem maailmakuulus armastuslaul – ja see ei pärine filmist „Titanic“!

Veebruar on armastuse kuu, mille raames ei tehta ainult kallimale või sõpradele üllatusi, vaid kuulatakse õige meeleolu loomiseks ka rohkem romantilist muusikat. Milline maailmatuntud armastuslaul on inimeste arvates kõige ilusam ja kelle esitatud muusikat eelistatakse kuulata kohtingul? Meloodilistel vastustel lasevad kõlada Huawei punased FreeBuds 3 kõrvaklapid.

Armastuslaulud ei küsi hetke, žanri ega veel vähem vanust. Küsitlusele vastanud lugejad pidasid läbi aegade ilusaimaks armastuslauluks 1992. aastal esimest korda Whitney Houstoni poolt lauldud lugu „I Will Always Love You”, mis sai üle 21% kõikidest häältest. Teisele kohale hääletasid lugejad juba legendaarsesse staatusesse jõudnud, ilmselt uusima filmimuusikast pärit armastuslaulu „Shallow”, mida esitasid Lady Gaga ja Bradley Cooper filmis „Täht on sündinud”. Laulud, mis võiksid ju salamisi kuuluda igaühe playlist’i.

Ei ole haruldane, kui muidu ühiste huvidega paari muusikamaitse erineb täielikult. Vaatamata sellele, et armastuslaule tingimata üheskoos nautida ei saa, võib rahulikuks kooseksisteerimiseks kasutusele võtta kõrvaklapid. „Sõltumata sellest, millist muusikat keegi romantiliseks peab, tahame kõik enda lemmiklaule kuulata kvaliteetselt ja seal, kus soovime – ühistranspordis, rahvarohkes kaupluses või turvaliselt enda kodudiivanil. Huawei FreeBuds 3 kõrvaklapid on loodud just sellisteks hetkedeks, need on juhtmevabad ja mürasummutavad ning veebruarile sobivalt nüüd ka punases värvitoonis,” sõnab Huawei koolitusjuht Jekaterina Mishina.

Huawei korraldatud sõbrapäevaküsitlusest selgus armastusmuusika kohta veel üht-teist põnevat. Kõige paremaks armastusmuusika esitajaks peavad lugejad Bryan Adamsit, kellele andis enda hääle 27% inimestest. Teiseks jäi populaarseima armastuslaulu laulja Whitney Houston (25%) ning kolmandaks muusikageenius Freddie Mercury 20% häältega.

Armastuslaulud on tuntud enda ilusa sõnumi ja helide kooskõla poolest ning sealsele muusikalisele kogemusele annab palju juurde kvaliteetne kõla. „FreeBudsi kolmanda põlvkonna kõrvaklappide suurepärase helikvaliteedi taga on Kirin A1 kiip, mis aitab elimineerida taustamüra ja optimeerib muusikat ideaalse piirini. Lisaks võimaldab nende mugav ja ergonoomiline disain kanda kõrvaklappe päeva jooksul kauem ja kuulata enda lemmikmuusikat nii pikalt kui soovid,” ütleb Jekaterina Mishina.

Eriti kui tahaksid armastuskuu jooksul kuulata igapäevaselt paarikümnend korda filmist „Titanic” tuntuks saanud pala “My Heart Will Go On” (mis sai Huawei armastuslaulude küsitluses üllatava 6. koha), siis võiks kaaslase või naabrite närvidele mõeldes liikuda üle mürasummutavatele FreeBuds 3 kõrvaklappidele.