Sisuturundus
14. veebruar 2020, 15:16

Kuidas naine lõpuni viia – orgasmigarantii seksleludega!

Sõbrakuul soetatakse sekslelusid üle kogu maailma rohkem kui muul ajal. Erootikapood Must Panter jagab tõhusaid ja vallatuid kingisoovitusi, et ka temake jõuaks orgasmini.

Miks me muretseme just naiste ja mitte niivõrd meeste naudingute pärast? Mehel kulub 5,44 minutit, aga naised vajavad umbes 20 minutit, et orgasmini jõuda! Sellepärast naised teesklevadki orgasmi. Aitab sellest! Pühi sõbrapäeval magamistoast tolm seksika kingitusega ja paku talle naudingut, mida ta väärib! Kui sina oled üks neist, kes nagistab kord kuni kaks nädalas ainult voodis ja enne uinumist, siis on järgmised soovitused just sinule. Alustame baastõdedest, mida paarid tihti lubamatult ignoreerivad.

Miks vajab iga naine orgasmiks kliitori stimuleerimist?

Vaginaalne seks on traditsiooniline osa paaride voodirutiinis. Samas ei jõua üle poole naistest sel viisil kunagi võimsa orgasmini. Seetõttu tuleb kasutusele võtta lisameetmeid. Igal naisel on õigus ja kohustus nautida sama võimsaid orgasmilaineid kui mehed. Kliitori stimuleerijad on kõige efektiivsem viis kliitori orgasmini jõudmiseks. Mehe jaoks on äärmiselt erutav näha naise naudinguid kulmineerumas. Kuna naised on õnnistatud võimega saada suguühte ajal mitmeid orgasme, siis ei pea muretsema, et mehe roll jääb teisejärguliseks. Otse vastupidi – las mees olla see, kes eelmängu ajal või suisa penetratsiooni ajal oma naise kliitoril mõnulained vallandab.

Pea 70% naistest vajavad orgasmi saamiseks kliitorimassaaži. Diskreetsed stimuleerijad garanteerivad lõbu ja naudingu mõlemale partnerile. Reeglid on muutunud! Traditsioonilisest vaginaalsest massaažist ei piisa naistele ja nad teavad seda!

Kuidas kliitori stimuleerijad töötavad?

Suuseks on maagiline, ent sekslelu viib mängu kõrgliigasse. Kliitorit imev vibraator käivitab orgasmi õhu, imemise ja väikeste vibratsioonide abil. Kliitoril on pea kaks korda rohkem närve kui näiteks peenisel. Suisa patt on seda naudingute südant seksi ajal ignoreerida. Kui käe või keelega masseerides kulub kliitori orgasmini jõudmiseks 20-40 minutit, siis seksleluga vaid mõni minut. On naisi, kes saavad kliitoristimuleerijatega orgasmi kiiremini kui minutiga.

Kuidas kliitoristimuleerijat koos oma partneriga kasutada?

Eelmäng on naise jaoks aga oluline ja just sellest tulebki alustada. Naise vagiinasse ei tohi siseneda enne, kui see on niiske ja lõbuks valmis. Sama kehtib ka kliitori kohta. Masseeri kliitorit veebaasil valmistatud libestiga või lisa särtsu kliitorit erutava seerumiga. Mõlema kasutamise korral on oluline orgasmikreem kõigepealt peale kanda. Alles siis, kui naise hingamine on käega masseerimisest kiirenenud, võid sekslelu sisse lülitada. Suudlused ja silmside muudavad eelmängu intensiivseks ja see on tõeliselt erutav. Aseta sekslelu kliitorile, ent alusta madalamalt tugevuselt, et massaaž ei oleks liiga tugev.

Imemisfunktsiooniga stimuleerijad on ka suurepärased nibude ümbruses oleva erogeense tsooni stimulatsiooniks. Proovi järgi ;) Samal ajal, kui lelu masseerib kliitorit või nibusid, aseta oma sõrmed tema vagiinaase ja leia üles g-punkt, mis asub tupe avast 2,5-7,5 cm kaugusel ja masseeri seda.

Kliitori stimuleerijad muudavad suguühte veelgi nauditavamaks!

Segaorgasm on kindel retsept superorgasmiks!

Mõnikord on seks parem, kui tavaliselt. Väikesed tegevused teevad suure vahe sisse. Kliitor on naudingute süda ja selle mõnunärvid on ühendatud mitme teise erogeense piirkonnaga: g-punkt, a-punkt. Naised armastavad mehi, kes suudavad multi-taskida.

Mitme erogeense tsooni stimulatsioon pakub pikemat ja võimsamat orgasmi. Segaorgasmi võtmeks on alustada kliitori massaažist ja alles seejärel võtta g-punkt ette.

Pika eelmängu ajal ei pruugi mehe erektsioon täisvõimsusel püsida!

See on täiesti normaalne, et mehe erutus ei ole maksimaalne samal ajal, kui kogu tähelepanu on temakesel. Mehe erektsiooni võimendamise töö teevad suurepäraselt ära spetsiaalselt paaridele loodud orgasmikreemid, mis suurendavad erutust ja muudavad intiimpiirkonna puudutustele tundlikumaks.  Kui kangelasel on muresid erektsiooni püsimisega, siis erektsiooni pikendajad on vallatuste sahtli must have.

Kuidas naine orgasmini viia – 100% orgasmi garantii!

Orgasmisoovitus #1- Kliitori massaaž on mehe salarelv naise hullutamiseks

Roger Bunny kliitori stimuleerija

75% naiste orgasmidest on justnimelt kliitoril, kus asub ligi 8000 närvi. Kliitori massaaž on oluline, et naine saaks hullamise ajal võimsa orgasmi. Käe või keelega kulub selleks ligi 20 minutit. Vibraatoriga vaid mõni minut. Ära unusta kliitorile rohkelt veebaasil valmistatud libestit panna.

Orgasmisoovitus #2- Tupekuulidega võimsamad orgasmid

Timeless Algaja tupekuul

Tupekuulid treenivad vaagnapõhjalihaseid. Kõik teavad, et meestele meeldib tihedam rohkem. Ent lisaks sellele tugevnevad naise orgasmid ja väheneb põiepidamatuse mure. Sünnitanud naiste vaagnapõhjalihased lõtvuvad ja vajavad toonuse taastumiseks kegelharjutuste tegemist. Algaja eimese tupekuuli raskuseks võiks olla kuni 60 grammi, edasijõudnudle 70-90 grammi ja eriti treenitud naisele 100 või enam grammi. Hea tupekuul on valmistatud meditsiinilisest silikoonist ja võngub liikumise ajal.

Orgasmisoovitus #3- Pikem erektsioon, et ka naine jõuaks orgasmini

Atom vibreeriv kliitorit masseeriv peeniserõngas

Kuna mehed jõuavad orgasmini oluliselt kiiremini, on suureks abimeheks naise järgi ootamisel peeniserõngad, mis pikendavad erketsiooni kestvust ja jäikust. Eriti mõnusad on peeniserõngad, mis vibratsioonidega masseerivad hullamise ajal naise kliitorit ;)

Orgasmisoovitus #4- Sekspesu on parim viis partneri erutamiseks

Obsessive Ted body

Sekspesu annab selge signaali, mis järgmisena toimuma peaks ja taganemisruumi ei ole. Rollimäng on üks põnevamaid viise suhtesse särtsu lisamiseks. Ulakas õde, vallatu koolitüdruk, eest kaetud-tagant avatud läbikumav pesu… kõik erutavad meeli.

Orgasmisoovitus #5-  Orgasmikreemid teevad  mehe eest pool tööd ära

Sinu ja Tema orgasmikreem Spartan

Orgasmikreeme tuntakse kui vedelaid vibraatoreid. Need erutavad naist ja teevad erogeensed tsoonid tundlikumaks. Mehe erektsioon on võimsam ja pikem. Sinu ja Tema Orgasmikreem Spartan on suurepärane!

Leia enda ja kallima jaoks parim seksikas kingitus e-poest!

Vallatuid naudinguid,

Must Panter