Ragnar Klavan (vasakul) ol lähedal skoorimisele, kuid Napoli puurilukk David Ospina tõrjus tema kauglöögi.Foto: Alessandro Tocco
Jalgpall
16. veebruar 2020, 22:35

Cagliari võidupõud pikenes veelgi

Itaalia jalgpalli kõrgliigas jätkub Ragnar Klavani koduklubi Cagliari kehv mänguvorm. 24. voorus kaotati võõrsil Napolile 0:1 ning nii ollakse liigas võiduta kümnes kohtumises järjest.

Kui lisada siia ritta ka jaanuari keskel karikasarjas saadud 1:4 kaotus Milano Interilt, pole Cagliari saanud võidurõõmu maitsta 11 mängus. Viimati lahkuti väljakult võiduga nii ammu kui 2. detsembril, mil karikavõistlustel alistati Genoa Sampdoria. Seejärel on kaotatud seitse ja viigistatud neli matši.

Kohtumises Napoliga sündis mängu ainsaks jäänud värav Dries Mertensi löögist 66. minutil. 84. minutil oli Klavan lähedal viigiväravale, ent Napoli väravasuul seisnud David Ospina vastas eestlase suurepärasele kauglöögile veel suurepärasema tõrjega.

Liigatabelis on Cagliari 32 punktiga 11. kohal. Hetkel viimast Meistrite Liigasse viivat kohta hoidev Atalanta jääb 13 punkti kaugusele, liidermeeskond Torino Juventus edestab eestlase koduklubi aga 25 punktiga.

Järgmises voorus sõidab Cagliari nädala pärast külla Hellas Veronale, kes paikneb 35 punktiga kuuendal kohal.