Foto: Envato Elements
Sisuturundus
20. veebruar 2020, 14:04

Armastatud Matsimoka tooted panevad positiivselt üllatuma

Pereettevõttena sündinud Matsimokast on tänaseks saanud üks Eesti armastatumaid lihatootjaid – Matsimoka on inimeste südameid võitnud oma toodete naturaalsuse, maitse ja mitmekülgsusega.

Võtsime ette kuus Matsimoka tõeliselt populaarset toodet, proovisime nende maitseid ning mõtisklesime, mida täpselt neist valmistada võiks!

Tailiha viiner – sobib ideaalselt hommikusöögiks!

Kui mainida viinereid, siis minule isiklikult kirgastub alati sünnipäevaks valmistatud kartulisalat ja viinerid, mis on küll traditsiooniline ja väga maitsev, aga ka rammus toit. Ma ei tuleks näiteks selle pealegi, et süüa hommikusöögiks viinereid… kuid kui hakkasin uurima Matsimoka viinerite etiketti, siis tundus see lausa suurepärane mõte. Tegin endale kaks muna ja sinna kõrvale keetsin viinereid, sest need on lihtsalt nii head ja valgurikkad (valk aitab ju kõhtu täis hoida).

Minu meelest on need nutikas ja tervislik asendus hommikusele peekonile (vähem kaloreid, rohkem valku, vähem rasva). Kui ma võrdlesin nende viinerite toiteväärtust mõne teise tuntud brändiga, siis neis oli pea poole rohkem valku ja vähem suhkruid. Sealjuures oli maitse mõistagi ka kordades parem. 100% kõige paremad viinerid, mida olen kunagi proovinud!

Pasteedivorst – sai kahe päevaga otsa!

Pean tunnistama, et sõin üksi terve vorsti ära kahe päevaga! Pisut lusikaga pakist, veidi leiva peale ning nii ta otsa sai. Olen igasuguste maksavorstide ja pasteetide suur fänn, nii et võin südamerahus kinnitada: Matsimoka pasteetvorst on üks parimaid, mida olen söönud!

Suitsuliha – annab tavalisele vormiroale mõnusa särtsu!

Suitsuliha on lihtsalt nii ehtsa ja puhta maitsega. Tegin sellest mitmeid võileibu ja lihtsalt nautisin. Kuna seda oli korralik tükk, siis mõtlesin natuke kastist välja, et mida veel mõnusat annaks sellega teha. Leidsin endale täiesti suurepärase uue lemmiku, mida on väga lihtne valmistada.

Keetsin tatart, samal ajal praadisin pannil suvikõrvitsa, suitsuliha, küüslaugu ja tšilli ning segasin kõik kokku mõnusaks vormiroaks. Superhea eine – see suitsusink tegi muidu tavapärase roa niivõrd nauditavaks. Veidi hapukoort ka peale ning valmis maitsev ja tervislik toit, mida kohe mitu päeva nautida, ilma et peaks kokkamise pärast muretsema.

Matsimoka pasteet – õhuline tekstuur avaldas muljet!

Pakendit avades vaatasid vastu pähklid, mis oli vähemalt minu jaoks midagi täitsa uut! Parajalt õhuline tekstuur tegi saiale määrimise lihtsaks ning see mekkis täpselt sama hästi kui lõhnas! Maitse oli balansis: mitte liiga tummine, aga mitte ka liiga lahja.

Sült – tunda on naturaalsust!

Väga vähesed süldid maitsevad mulle – üks on mu isa tehtud ja teine ongi Matsimoka oma. Paljudel poesültidel on tunda, et ikka igasugust jama on sisse visatud ja sülti katab paks rasvakiht. Matsimoka sült lausa sulab suus ning tunda on ehedat ja mõnusat tailiha maitset.

Seda on tegelikult kõikide Matsimoka toodete puhul tunda – puhtad ja ehtsad maitsed. Pole lisatud tugevdajaid ega pea pärast liitrite kaupa vett peale kaanima. Kui enamus meist mõtleb süldile talvisemal perioodil, siis mina söön seda tegelikult aastaringselt. See on soodne ja maitsev ning lihtne kontorisse kaasa võtta.

Suitsuvorst – sobib hästi ka kartulisalatisse!

Pole midagi paremat kui pühapäevahommikune aeglane hommikusöök koos Matsimoka suitsuvorstist tehtud võileivaga. Täielik taevas. 

Joon tavaliselt ühe smuuti ja siis söön võileiva Matsimoka vorstiga, kõrvale mõnus tass kohvi ning see täidab kõhtu nii hästi, et ei saa arugi, kui lõunaaeg saabunud. Eriti lemmik on suitsuvorst juustutükkidega. Kusjuures kasutan alati sedasama vorsti, kui teen kartulisalatit (panen seda keeduvorsti asemel). Kõik kiidavad taevani – see suitsuvorst annab salatile hoopis teise maitse.

Ahjuvorst mozzarella, tomati ja basiilikuga – põnevad lisandid köitsid pilku!

Eestimaisest sealihast valmistatud ja enne kasutamist naturaalselt laagerdunud Matsimoka ahjuvorst mozzarella, tomati ja basiilikuga on tõeliselt toitev suutäis! Poes köidavad minu pilku alati need lihatooted, mis on mingi põneva lisandiga. Antud juhul pälvisid minu tähelepanu mozzarella (mis on Saaremaal valmistatud), basiilik ja tomat. Valik osutus väga heaks, sest see maitses tõesti hästi!

Ahjuvorstikesed lükkasin umbes 15 minutiks ahju ning samal ajal keetsin paar kartulit. Riivisin peeti kõrvale ning nautisin meeldivalt mahlast kõhutäit! Tõesti on tunda, et see sisaldab palju liha.

Matsimoka toodete lett asub Tallinna Rocca Al Mare, Kristiine ja Ülemiste keskuses, Tartu Kaubamajas, Rakveres Põhjakeskuses. Samuti on Matsimoka tooted müügis Rimi, Selveri, Coopi ja Maxima kauplustes üle Eesti! Lisainfot saad ka kodulehelt SIIT!

Matsimoka annab teada: avame 2020. aasta märtsis ühisrahastuskampaania keskkonnas Fundwise, et kaasata ettevõtte arengusse lisakapitali. Ühisrahastuskampaania abil investeerime Matsimoka tootmisesse 1,2 miljonit eurot, millega suurendame tootmispinda kolm korda, rajame salaamitootmiskompleksi ning soetame vaakumpakkeliini jaekettidesse müüdavate toodete efektiivsemaks pakendamiseks. Matsimoka plaanide kohaselt kasvab rahastuskampaaniast saadava investeeringu teostamisel ja tegevuskava elluviimisel meie müügitulu 2025. aastaks 10 miljoni euroni aastas, millest 20% moodustab kvaliteetsalaamide eksport.

Meie kodulehel saavad ühisrahastusest huvitatud inimesed jätta oma meiliaadressi. Kõigile registreerunutele anname ligipääsu Fundwise rahastuskampaaniale nädal aega enne selle avalikustamist.