Quan Bray (palliga)Foto: USA Today/Scanpix
Spordivaria
20. veebruar 2020, 09:17

20 AASTAT VANGLAT? Margus Hundi meeskonnakaaslase autost leiti 70 kilogrammi marihuaanat (3)

2017. aastal koos Margus Hundiga Indiana Coltsis mänginud Quan Bray autost leiti 70 kg marihuaanat, mistõttu ootab Ameerika jalgpallurit kuni 20 aastat trellide taga.

Esmaspäeval peatati piirivalve poolt 2020 Chevy Tahoe, mille pakiruumist leidis narkokoer 70 kg hašišit. Espni andmeil oli autos kaks endist NFLi mängijat. 

Kui Hundi endine meeskonnakaaslane Quan Bray on tundmatum mängumees, kes viimased aastad mängis Ameerika jalgpalli Kanadas, siis tema seltsiline oli esimese suurusjärgu staar. Greg Robinson valiti 2014. aastal NFLi draftis teise valikuna.

Los Angeles Ramsi poolt valitud ja viimati Cleveland Brownsi ridades mänginud Robinson on karjääri jooksul teeninud umbes 29 miljonit palgaraha. Väga suureks talendiks peetud mees temale pandud lootusi NFLis siiski ei täitnud.

Nooruspõlve ülikoolikaaslaste Bray ja Robinsoni autost leiti lisaks mustadele marihuaanakottidele elektrooniline kaal ja paarkümmend klaaspurki. Masinas oli ka kolmas isik, kes lasti vastupidiselt tippsportlastele vabaks.

Bray ja Robinson on vahi all ning neid võib oodata kuni 20 aastat vangistust.