Tommi Mäkinen.Foto: Red Bull Content Pool
WRC
22. veebruar 2020, 16:28

Toyota pealik: tänavu võitlevad tiitli nimel neli meest (9)

Elfyn Evansi hea algus hooajale paistab Tommi Mäkinenile kinnitavat, et briti ralliäss on tänavu võimeline kõrgete kohtade nimel kaasa rääkima. Toyota boss usub, et 31aastane piloot on üks neljast mehest, kes MM-tiitli nimel võitleb.

Waleslane teenis hooaja avaetapil Monte Carlos kolmanda koha, seejärel triumfeeris Rootsi rallil. Hetkel juhib ta üldarvestuses 42 punktiga, talle järgnevad sama palju silmi kogunud Hyundai piloot Thierry Neuville ja tiimikaaslane Sebastien Ogier (37). Esimesel etapil katkestama pidanud Ott Tänak (20) teenis Rootsis teise koha ning tõusis kuuendaks.

Mäkinen on kindel, et Evans suudab samas tempos minna hooaja lõpuni.

"Praegu võitlevad tiitli eest neli meest," sõnas soomlane, osutades lisaks Evansile ka Ogier'le, Tänakule ja Monte Carlo etapi võitnud Neuville'ile.

"Elfyn on kahtlemata nende seas, see on kindel. Teadsime, milleks ta Monte Carlos võimeline oli, see polnud üllatus. Et ta aga Rootsis niimoodi sõitis, teadmata autost suurt midagi, oli pisut üllatav. Oleme kaua teadnud, mida ta teha suudab, ta on alati võimeline võitlema," lisas Mäkinen.

Järgmisena kavas olev Mehhiko ralli toimub 12. - 15. märtsini.