Ragnar Klavan ajab taga Inter ründajat Romelu Lukakut. Täna peavad mõlemad mehed koroonaviiruse tõttu koju jääma.Foto: PA/Scanpix
Jalgpall
23. veebruar 2020, 09:01

KOROONAVIIRUS RÄSIB ITAALIAT: Ragnar Klavan ja Cagliari täna platsile ei jookse (5)

Itaalia peaminister Giuseppe Conte teatas laupäeva õhtul, et koroonaviiruse tõttu jäetakse ära kõik Lombardia ja Veneto maakonnas peetavad spordilahingud. Ära jääb seetõttu ka täna kella neljaks planeeritud Verona ja Cagliari omavaheline jalgpallimäng.

"Spordiministri Vincenzo Spadafora soovitusel jäetakse ära kõik Veneto ja Lombardia maakonda planeeritud spordiüritused," sõnas peaminister pressikonverentsil. Lisaks eestlase koduklubi mängule jääb Itaalia jalgpalli kõrgliigas ära ka Interi ja Sampdoria ning Atalanta ja Sassuolo vahelised matšid.

Itaalia esimene koroonaviirusesse haigestuja oli kohalik amatöörliiga jalgpallur, mis on sealses vutiringkonnas korraliku paanika tekitanud. Madalamates liigades on ära jäetud pea sada mängu, nüüd on kord jõudnud Serie A ja Serie B kätte.

Itaalias on koroonaviirus diagnoositud 79-l inimesel, millega olla Euroopa suurim tapjaviiruse kolle. Lombardias on suletud koole ja kontoreid. 

Hetkel pole veel veel teada, kas ja millal Lombardias ja Venetos sportlased uuesti areenidele saavad joosta.