WRC
23. veebruar 2020, 20:45

Soome ralliäss: oleksin tahtnud Rootsis poodiumile jõuda, kuid nüüd ootan juba Mehhikot

Tänavusest aastast M-Spordi meeskonnas sõitev Esapekka Lappi hoiab kahe esimese etapi järel autoralli MM-sarjas viiendat kohta. Soomlane tõdes, et ta oleks tahtnud Rootsis poodiumile jõuda, kuid peab hooaja algusega rahule jääma.

Hooaja avaetapil Monte Carlos teenis Lappi viienda koha. 29aastane ralliäss sõnas, et tal on seni kõik kulgenud plaanipäraselt ning hetkel käib valmistumine järgmiseks etapiks.

"Pean aasta algusega rahul olema. Tahtsin Rootsis poodiumikoha nimel võidelda ning palju puudu ei jäänud. Kuid kui Thierry Neuville'i edestada, on see alati hea tulemus. Esimesed kaks etappi on möödunud stabliilselt ja ilma probleemideta. Seni on kõik plaani järgi läinud, mul ega autol pole probleeme olnud."

"Nüüd valmistume kruusateedeks ja Mehhiko ralliks. Tunneme end hästi ning olen enne Mehhikot enesekindel," sõnas Lappi WRC kodulehel avaldatud intervjuus.

Tiimi pealik Richard Millener sõnas, et pisike muudatus autoga aitas Lappil masinast rohkem ära kasutada.

"Oleme rahul sellega, kus ta on. Muutus oli lihtne, kuid see aitas tal autoga enesekindlust leida ning nägime, et ajad paranesid. Mida rohkem ta autoga kilomeetreid kogub, seda tugevamaks ta muutub ning ma usun, et kõik me ootame juba Mehhikot," sõnas Millener.

Järgmisena kavas olev Mehhiko ralli sõidetakse 12. - 15. märtsini.