Sisuturundus
2. märts 2020, 11:42

Lugu kutsast, kes saabus Ida-Virumaalt Tallinna õnne otsima… ja leidis fantastilise pere!

Viimasel ajal saan ma kogu aeg uudiseid koertest, kes sarnanevad milleski minu omadega. Hiljuti saabusid pildikesed uude koju jõudnud koerakeselt, keda omakeskis nimetasime MUHAks, kuid kes nüüd kannab uhket koeranime MUKI. Ta sarnaneb väga minu BELKAga nii temperamendi kui ka värvuse poolest.

Belka on heas mõttes täiesti hulljulge kuts ning parandamatu optimist. Minu koer jäeti omal ajal maha Nõmme turule ning seoti kalalettide ääres posti külge kinni. Ta istus seal terve päeva, kaotamata seejuures oma erksust ja elurõõmu. Kalalõhnalisena toodi koerake Loomade Hoiupaika ning ma lihtsalt võtsin ta enda juurde koju. Lustakas imeloom kaaluga viis kilo ning käib alatasa külas mu Kesk-Aasia lambakoera juures (kes kaalub 82 kilogrammi), et talt toitu näpata. Suurem koer, sellisest tipptasemel ülbusest šokeerituna, ei teagi, kuidas reageerida ning lihtsalt laseb sel tegelasel oma aedikus toimetada. Belka on uskumatult elurõõmus koer, kellel ei ole mitte kunagi halba tuju! Ta saab sõbraks absoluutselt iga elusolendiga ning tema peale on täiesti võimatu solvuda.

See MUKI on täpipealt samasugune. Sagris peaga tohman, kes alati valmis puhkama ja mängima. Ta tuli meie hoiupaika Ida-Virumaalt MTÜ Loomade Varjupaik Grey Dogsist õnne otsima. Ühesõnaga kolis lustakas tegelane pealinna ning nüüd on tema valduses terve meri, rand ülimaitsva rannaliivaga, palju muda (et end selles ilusaks rullida) ning palju oksi, et neid isukalt närida! Tema päralt on fantastiline loodus, kus saab kasvõi terve päev lustida ja vallatleda.

Pererahva sai ta ka suurepärase! Nad on aktiivsed ja pikki jalutuskäike armastavad inimesed, nii et kõik koerakese soovid on täidetud. Meie MUHA tõmbas eluloosis välja tõesti õnneliku pileti! Nädala sees käib ta pereemaga tööl (see on supertore, et paljud tööandjad võimaldavad koerakesi kaasa võtta – suur respect nendele selle eest) ja nädalavahetuseti tegeleb ta tähtsate koeraasjadega – jookseb, hüppab, jalutab – metsas! Ühesõnaga on kõigil väga äge!

Tulge meile, Loomade Hoiupaika, koerakesi võtma! Mulle isiklikult tundub, et meie hoiupaigas valitseb mingisugune eriline energeetika, mis laseb imedel sündida. Imed juhtuvad meil kuidagi iseenesest. Esmapilgul kurjad koerad muutuvad headeks, arad aga julgeteks. Pole enam kaugel kevad ning suvi, me väga ootame rohelist muru, lillekesi ja koertega koos pinkidel istumist – kõik nii nagu meile meeldib!

AITAME KOOS LEIDA MEIE SÕPRADEL UUE PERE!

HELISTA: 9006580 (2€), 9006590 (10€)

ANNETA: 

MTÜ LOOMADE HOIUPAIK; 

SEB, a/a EE151010220043748018  

SWEDBANK a/a EE772200221056134796