Raske seis! Madridi Real kaotas kodus Manchester Cityle ja punase kaardi tõttu jääb korduskohtumisest eemale ka nende kapten Sergio RamosFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
26. veebruar 2020, 23:54

MEISTRITE LIIGA | Autsaider Lyon üllatas Juventust, Real lagunes City vastu

Jalgpalli Meistrite liigas peeti täna kaheksandikfinaalide avamängude viimased kohtumised ning Euroopa klubivuti fännid ei pidanud põnevuse osas pettuma.

Konkurentsi jäänud tiimidest kõige nõrgemaks peetav Lyon näitas Torino Juventuse vastu avapoolajal muljetavaldavat mängu. Külla sõitnud itaallased ei saanud oma mängumasinat kuidagi tööle ja hoopis Lyon oli see, kes kes juhtima asus. Prantsusmaa liigas 7.-11. kohta jagava ja PSGst pea 30 silmaga maha jääva Lyoni viis juhtima Lucas Tousart 31.minutil. Kuigi teisel poolajal Juventus aktiviseerus, ei suudetud viigiväravat leida.

Tõeliseks maiuspalaks ennustatud Madridi Reali ja Manchester City kohtumise avapoolaeg oli üsna sündmustevaene, kuigi korra tuli mõlema meeskonna väravavahil enda tiim väga hea tõrjega päästa.

Teisel poolajal rullus lahti aga tõeline triller. Esmalt viis Isco 60.minutil Reali juhtima ning kodumeeskond näis mängu üle kontrolli omavat, ent viimasel veerandtunnil Zinedine Zidane’I juhendatav Hispaania hiid lagunes.

78.minutil tõi Gabriel Jesus tabloole viigi ning viis minutit hiljem teenis Raheem Sterling penalty, mille Kevin de Bruyne realiseeris. Reali seis muutus kordusmängu eel veelgi raskemaks, sest 86.minutil teenis punase kaardi kapten Sergio Ramos.

Tänaste paaride korduskohtumised peetakse 17.märtsil