Sisuturundus
2. märts 2020, 09:27

Mis on saanud kutsust, keda taheti varjupaigas magama panna?

Hiljuti jõudis meie vabatahtliku piltniku kaamerasilm ka ROBIni – sellesama koerapoisini, kes sai omal ajal võetud munitsipaalsest varjupaigast aadressil Paljassaare 85. Ta toodi siia, sest sealses varjupaigas taheti teda magama panna. Aga vabatahtlikud soovisid teistsugust lahendust ning lihtsalt toimetasid ta meie juurde. Meil polnud midagi selle vastu. Otsustasime proovida ning anda kutsule veel ühe võimaluse.

Niisiis siin nad on, ROBI uued pildid. Ta on tubli, pikk ja sihvakas poiss. Karakteriga ning tugev nii kehaehituse kui ka tervise poolest. Suurepärane koer talus pidamiseks. Meie juures hoiupaigas käib ta regulaarselt jalutuskäikudel ning naudib neid täiel rinnal, sest energiat on tal küll ja veel. Jalutab ta nii vabatahtlike seltsis kui ka meie töötajatega. Robi lemmiktegevus on tirida kaikaid, puksida põõsaid ja noori puid.

Käitub ta meil eeskujulikult ning on rahulik: ei viskle, kui jalutama viiakse, laseb rahulikult endale rihma peale panna ning läheb instruktoriga õue. Selge see, et kui pääseb jalutama, on ta esimestel minutitel väga aktiivne – tormab nagu hobune ja tõmbab rihmast. Hiljem, kui kõik tähtis on ära nuusitud ning ka kaaslastele kirjakesed maha jäetud, muutub ta rahulikumaks. Lihtsalt tunneb mõnu jalutuskäigust. Meil kulus päris palju aega selle peale, et ta rahuneks ja harjuks regulaarsete jalutamistega, et ei närvitseks ja hakkaks elust rõõmu tundma.

Ühesõnaga, vaadake, millised fantastilised pildid. Kristinat, kes neid pilte tegi, nägi ta esimest korda. Ja vat kui hästi oskas poseerida!

Äkki just sinu hoov igatseb, et seda kaunistaks kuldne päikeseke Robi?

AITAME KOOS LEIDA MEIE SÕPRADEL UUE PERE!

HELISTA: 9006580 (2€), 9006590 (10€)

ANNETA:

MTÜ LOOMADE HOIUPAIK; 

SEB, a/a EE151010220043748018  

SWEDBANK a/a EE772200221056134796