Pettunud Cristiano Ronaldo.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
29. veebruar 2020, 17:00

Itaalia meistriliiga liidrite vaheline lahing jäetakse koroonaviiruse tõttu ära

Itaalia meistriliigat juhtiva Torino Juventuse ja kolmandal kohal paikneva Milano Interi vaheline kohtumine, mis plaanipäraselt oleks pidanud toimuma homme õhtul, otsustati koroonaviiruse tõttu tõsta maikuusse.

Lisaks liidritevahelisele vastasseisule lükatakse edasi nelja teise mängu toimumisajad. Eelmisel nädalal lükati edasi kolm kohtumist, sealhulgas Ragnar Klavani koduklubi Cagliari matš Hellas Veronaga.

Esialgu kavatseti tiitlikaitsja Juventuse ja Interi vaheline mäng pidada tühjade tribüünide ees, kuid nüüd otsustati, et nii fännidele kui ka mängijatele oleks turvalisem, kui kohtumine üldse ära jätta. 

Hetkeseisuga on Itaalias nakatunud koroonaviirusesse ligi 900 inimest ning see on mõjutanud ka sealset igapäevaelu: pidevalt suletakse nii koole kui ka kohvikuid ning teisi asutusi.

Kõik viis mängu tõsteti 13. mai peale. Neist kaalukaim on kindlasti Juventuse ja Interi vaheline kohtumine. Hetkel juhib tabelit tiitlikaitsja 60 punktiga, kellest võib aga mööduda 59 silma kogunud Rooma Lazio, kes mängib praegu Bolognaga. Inter on 54 punktiga kolmandal kohal.

Tabeliseis:

Standings provided by Sofascore LiveScore