ARHITEKT: Konstantin Vassiljev saab küll 36aastaseks, ent kvaliteet peegeldub peaaegu igas tema liigutuses. Mõlema tabamuse puhul olid ta resultatiivsed söödud absoluutsest tippklassist.Foto: Erki Pärnaku
Jalgpall
1. märts 2020, 23:00

Für Kostja: sa särad nagu paabulind ja ründad nagu kotkas

„А это жизнь, это карма. Эй, привет, город Нарва,“ on olnud taasiseseisvunud Eesti kõige parem integratsiooniprojekt, ent kummalisel kombel iseloomustab see ideaalselt ka eilset jalgpallihooaja avapauku ehk superkarika finaali, kus kohtusid kohalik Narva Trans ja FC Flora. Narva värviti valge-rohe-punaseks: lumi panustas valgega, Flora ja Konstantin Vassiljev lisasid rohelise ja kohtunik lõpetas lõuendi punasega.

Kuskilt jõudis minuni teave, et täna peavad ka mõne inimese mõistes väga olulise kohtumise mingid klubid Madridi Real ja FC Barcelona, ent kui sul on valida selle ja Narva sõidu vahel, ei tohiks ühelgi selgesti mõtleval inimesel olla kahtlust, et Eesti superkarikas on mitu korda pungim ja ägedam ettevõtmine kui tühine El Classico – mis siis, et viimase puhul otsustatakse võib-olla La Liga tiitel.

Edasi lugemiseks: