Hayden Panettiere ja Vladimir Klitško.Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
3. märts 2020, 10:13

Vladimir Klitško endine kihlatu sattus naisepeksja ohvriks

Endine poksitšempion Vladimir Klitško on murest murtud, sest tema kunagine kihlatu Hayden Panettiere sattus naisepeksija ohvriks.

Telesarjadest „Kangelased“ ja „Nashville“ tuntud Panettiere'i uus elukaaslane Brian Hickerson vahistati näitlejanna peksmises süüdistatuna juba teist korda.

TMZ.comi teatel vahistati Hickerson (30) sõbrapäeva öösel kell 2.30, kui politsei oli saanud väljakutse koduvägivalla asjus. Kohtudokumentide järgi oli mees andnud Panettiere'ile rusikahoobi vastu paremat põske. Näitlejatar rääkis politseinikele, et Hickerson oli hakanud magamistoas teda esemetega loopima. Politsei sõnul oli teletähe nägu punane ja paistes, ka vasak käsi olnud kriimustatud ja paistes. 

„Vlad on Haydeni pärast väga mures. Mees hoolib temast endiselt ja soovib naisele vaid kõige paremat,“ rääkis allikas Us Weekly'le.

Hickersoni süüdistati näitlejatari kallal vägivallatsemises ka mullu, kuid kohtuni asi ei jõudnud.

Kuuldused Haydeni ja Briani armusuhtest hakkasid ringlema pärast seda, kui ta oli Klitškost lahku läinud. Nende ühine tütar Kaya (5) elab Ukrainas isa juures. Allikate väitel pole tüdrukul turvaline ema juures kasvada, sest Haydeni ja Briani kodus käib sage pidutsemine. Kaya beebipõlves maadles näitlejanna pikalt sünnitusjärgse depressiooniga.