Reena Pärnat.Foto: Reena Pärnat / Facebook
Spordivaria
3. märts 2020, 15:44

Sportlased viirusesegaduses! Pärnat jättis Koreasse lendamata, Laine käis Jaapanis sušit söömas

Tihti Itaalias harjutav vibusportlane Reena Pärnat andis sotsiaalmeedias teada, et tema tervisega on kõik korras, kuid reisiplaanid on korralikult segamini löödud.

„Mulle on tulnud lugematu arv teateid sõpradelt, kes küsivad, kuidas koroonaviirus mind mõjutab ja kas minuga on ikka kõik korras? Jah, on küll! Vähemalt minu endaga," kirjutas ta.

„Minu plaanid on aga pidevas muutumises. Eelmisel reedel Helsinki–Milano lennul tundsin end nagu eralennukis. Üleeile pidin lendama Koreasse kahenädalasesse laagrisse, nüüd tuleb see asendada treenimisega Cantalupas ja Lausanne'is,“ jätkas Pärnat.

„Eks paistab, mis kogu hooajast saab, kui selline viirusepaanika ja tugev ülereageering jätkuvad. Ärge minu pärast muretsege! Suur tänu Y klubile ja teistele toetajatele, kes laagrites käimise ja 70 meetrilt treenimise minu jaoks võimalikuks teevad.“

Koroonaviiruse tõttu sattus mõne päeva eest sekeldustesse ka mäesuusataja Tormis Laine, kes lendas 36 tundi Jaapanisse, kuid sai seejärel teada, et võistlus jääb ära. Noor eestlane sõi sušit ja jõi saket ning hakkas peagi tagasi rändama.