WRC

Adamo pole autoga rahul: isegi Neuville ei suuda alati imet teha (12)

LISA KOMMENTAAR

Olen 5. märts 2020, 21:09
Hakanud tähele panema et viimasel ajal ei ole adamo enam sugugi nii vaimustuses tänakust, hakkab ka aru saama et kogu tõe taga oli ikkagi Toyota kiirus, ilmselgelt pooldab adamo hetkel neuville rohkem ja arvatavasti teeb ka õieti
Mis 5. märts 2020, 15:58
Ott ja ott, Toyota oligi kiire, nii latvala kui ka Meeke käes, ka nemad olid teistest kiiremad kuni ise apsakat ei teinud, pole siin midagi ainult ott ja see hooaeg ta kindlasti enam ei võida, see jutt et andke aega harjumiseks ei kõlba kuhugi, eks Evans ja rovanpera ka ei maga, siis võime öelda nende kohta ka et andke aega, niikaua kui ott harjub hyndais seniks juba harjuvad täielikult ka Evans ja rovanpera Toyotas, samuti ka Ogier, tänakul rohkem enam tiitleid ei tule, seegi tuli tänu toyotale kuna Toyota oligi silmnähtavalt parem kui teised autod, küll aga seda polnud mitte tänak
Irw5. märts 2020, 13:42
Irw, hyundai kraabib millegipärast .. saast lendab rataste allt, aga sellega ju edasi ei saa kiiresti. See on praegugi näha et sordoga võrreldes tuli u tänak fafe rallil kurvi tunduvalt otsema kerega. .. aga nagu vajutas, käisid rattad tühjalt ringi temalgi.
See5. märts 2020, 11:03
Nv ei suuda ju imesid korda saata, Adamo jutu põhjal Ott juba korra suutis.
Ott5. märts 2020, 10:44
Oluline on Neuville selja taga hoida, maailmameistriks sel hooajal veel ei tule. See-eest on rahakott pappi täis ja meel seega hea.
njah5. märts 2020, 11:02
Kui Neuville selja taga hoitud saab, siis ongi ju maailmameister. Ogier jääb kiiruses juba tiimikaaslastele alla. Evans on liiga ebastabiilne ja Rovanperä liiga roheline. Ott tuleb teist aastat jutti maailmameistriks!
Maamiis5. märts 2020, 16:35
Ott väitis ju ,et raha saab nüüd vähem kui Toyotas oleks teeninud.
noh5. märts 2020, 20:16
Ott ,Gross, Märtin võidavad iga autoga. maailma parim meeskond.
wrc5. märts 2020, 10:22
ante ottile nautke kohanemiseks aega ja laske tal oma teadmised huidasse installida , küll see ka lendama hakkab. meenutage kuidas oli toyota aegadel : tasa ja targu hakkas toyots oti käes lendama ja oli lõpuks igal pinnasel madalalt lendaja. küll see hundai ka ükskord lendama hakkab.
5. märts 2020, 10:38
Toyota võitis pärast WRCsse naasmist kohe teise ralli Jari-Mattiga roolis. Ott kolas samal ajal veel mööda kive ja kände.
Ants5. märts 2020, 14:14
No Jari võitis jah ralli, aga mis see andis? Ott tegi Toyotast auto, mis tõi tiitli esiti tootjale ja siis sõitjale. Jari ei teinud selleks midagi. Aga anda võiks aega tõesti. Hyundail uus tagatiib, mis meenutab Toyota oma üsnagi- tea, kas Oti arendus? Auto tundus küll stabiilsem, kui Sordol. Andke aega, küll Ott selle käru liikuma saab.
Lamba-Antsule5. märts 2020, 15:52
Ott tegi Hyundaile uue tagatiiva??? Kuldsete kätega meistrimees siis ju.