Sisuturundus
6. oktoober 2020, 16:54

Soovid paksemaid ja tihedamaid juukseid? Siin on lahendus!

Yale’i ülikoolis viidi mõni aeg tagasi läbi globaalne uurimus selle kohta, kuidas mõjutab juuste hõrenemine inimest psühholoogiliselt. Uurimus näitas, kuidas erinevates vanustes ja erisuguste elukutsetega inimesed kogu maailmas on juuste õhenemise pärast mures. Veelgi enam, inimesed pabistavad selle pärast rohkem kui kunagi varem.

Nendest tulemustest lähtuvalt sai esmaklassiline ja 16x rahvusvaheliselt  auhinnatud juuksurisalongibränd NIOXIN inspiratsiooni uuenduslikeks arendusteks juuste hõrenemise probleemi lahendamiseks. NIOXIN  sari pakub erinevaid kolmeosalisi süsteeme ja konkreetsetele probleemidele suunatud 3D-lahendusi. Sarnaselt näonahaga on ka peanahal vaja sama palju tähelepanu ja hoolt. NIOXIN näohooldusest inspireeritud hõrenevate juuste tootesari tugevdab, niisutab ja ravib juukseid juurtest alates.

„Salongi töökogemuse ja patsientide konsultatsioonide põhjal võin ma öelda, et paljud muretsevad, et värvimine muudab juuksed õhemaks – eriti, kui on vanust üle 45 aasta. Vahendid juuste tiheduse tõstmiseks toovad aga kaasa värvi kiirele tuhmumise. Laboriuuringute abil ja dermatoloogide toetusel pakub NIOXIN bränd nii naistele kui meestele võimalust saada paksemad ning tihedamad juuksed, ilma et teeks värvi suhtes järeleandmisi. NIOXIN tooted on ohutud kodus kasutamiseks, võimaldavad hoida värvi pikema aja jooksul ja kaitsevad juukseid kahjustuste eest,“ selgitas Trihholoogia Instituudi direktorite nõukogu liige Trisha Buller.

Millised on NIOXINi tootesarja uuendused?

NIOXINi tootevaliku aluseks on peanahahoolduse kolmeastmelised süsteemid (6 erinevat NIOXIN süsteemi) paksude ja tihedate juuste heaks, mis on inspireeritud näonahahooldusest.

NIOXIN on sõnastanud HÕRENEVATE JUUSTE KOLM TUNNUST

PEANAHK. Ebaterve peanahk kui juuste kasvukeskkond.

TIHEDUS. Vähem juuksekarvu.

LÄBIMÕÕT. Õhemad juuksekarvad.

BIOLOOGILISED PÕHJUSED

Peanaha tervist mõjutavad erinevad tegurid.

Juuksed läbivad kolm loomulikku kasvuetappi ning igas on neil erinevad vajadused.

Juuste struktuur muutub aja jooksul ja on inimestel erinev.

Proovi kolmeosalist hooldust, mis on loodud just peanaha, juuste tiheduse ja juuksekarva läbimõõduga seotud probleemide kõrvaldamiseks – paksemate ja tihedamate juuste heaks.

Lisaks igapäevastele hooldussüsteemidele, leiad NIOXINi valikust ka  eksperthooldus-, intensiivhooldus-, stiliseerimis- ja kohevustooteid.

Mis on NIOXIN?

Nioxin on ainus professionaalne salongibränd, mis on spetsialiseerunud juuste kohevusele, tihedusele ning peanaha probleemide lahendamisele.

1987. aastal märkas Eva Graham, et tema juuksed hakkasid peale lapse sünnitamist hõrenema. Tänu tema uuringutele on Nioxin leidnud inspiratsiooni peanahahoolduses, et pakkuda paremaid lahendusi hõrenevatele juustele. Peanahk on näonaha pikendus ning see nõuab küllaldast tähelepanu ja hooldust. Nioxini tooted on arendatud selleks, et tugevdada, toita ja taastada juukseid alates juurtest. Terve peanahk on aluseks tervetele juustele.

NIOXINi tooted on saadaval Tallinna ja Tartu Kaubamajas, Stockmannis, Rocca Al Mare ja Kristiine I.L.U kauplustes, juuksurisalongides ning Tardehouse'i poodides.

NIOXIN TRIALKIT NR 4 on hetkel pakkumisel ka OSTURALLI KAMPAANIAS, vaata SIIT!