Sebastien Ogier.Foto: Red Bull Content Pool
WRC
8. märts 2020, 10:38

Sebastien Ogier: testimine läks hästi, Mehhikos on eesmärgiks võita

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier tunneb end Mehhiko ralli eel enesekindlalt ning usub, et ettevalmistus on sujunud hästi.

36aastane Toyota piloot meenutab, et Mehhikos on tal tihti hästi läinud ning lisas, et seekordsed rallieelsed testid läksid asja ette. 

"Iga aasta lähen Mehhiko rallile vastu hea tundega. Mul on seal olnud nii palju häid mälestusi: see oli mu esimene WRC etapp 2008. aastal, kui juunioride kategoorias võidukalt alustasime. Sealt alates oleme seal saanud palju häid tulemusi. Mul on olnud võimalus kaks päeva Hispaanias testida ning arvan, et esmamulje sellest, kuidas auto kruusal hakkama saab, on väga hea," lausus prantslane Toyota pressiteate vahendusel.

Hetkel MM-sarjas kolmandat kohta hoidev Ogier seab endale eesmärgiks Mehhikos võita. Hooaja avaetapil Monte Carlos tuli ta teiseks, Rootsis jäi prantslane neljandaks. 

"Pärast kaht etappi, kus meil oli hea kiirus, kuid ei suutnud veel võita, on Mehhikos eesmärgiks võita. Nüüd, kui olen autoga rohkem kilomeetreid kogunud, hakkan ennast Yarises üha mugavamalt tundma. Kolmandana startimine pole halb positsioon ning meie eesmärgiks on võidelda võidu nimel nii, kuidas jaksame," lisas Ogier.