Lolo Jones.Foto: Willy Sanjuan
Kõmu
8. märts 2020, 18:45

USA spordistaar kahetseb, et avalikult oma neitsilikkusest rääkis

USA kergejõustiklane ja bobisõitja Lolo Jones tunnistas 2012. aastal, et ei kavatse oma usuliste tõekspidamiste tõttu enne abiellumist kellegagi voodirõõme maitsta. Nüüd peab 37aastane naine tõdema, et see polnud kõige mõistlikum avaldus.

"Jah, see oli viga," tunnistas Jones. "See tappis kõik mu kohtingud - õigemini, mul ei tekkinud kohtinguteks enam isegi võimalust. Enne seda oli mul vähemalt võimalus."

"Ma ei tea, miks Jumal pole mind abikaasaga õnnistanud," jätkas Jones. "Ilmselt on selle taga ikkagi ka see, et ma pole kunagi seksinud ning kutid ei taha tüdrukute järele nii kaua oodata."

Samuti usub Jones, et seksist hoidumine on pannud teda sportlasteel ebasoodsasse olukorda, sest erinevalt rivaalidest  ei ole tal "pingete maandamiseks" seda võimalust.

Lolo Jonesi säravaimaid sportlikud tulemused pärinevad päevilt, kui ta tegeles veel tõkkesprindiga, nii krooniti ta 2008. ja 2010. aastal sisemaailmameistriks. USA bobinaiskonna koosseisus saavutas ta 2014. aasta Sotši olümpiamängudel 11. koha.

 
 
 
View this post on Instagram

Look y’all are not about to clown me like @kyliejenner and her feet, so I cut them off even tho they are cute. The important thing is I ran my first outdoor race in THREE YEARS!! 💪🏽So I’m happy about that but I guess if it’s still bugging ya that you can’t see my feet 🦶 Swipe right ⁣ ⁣ ⁣ and the Neon yellow liquid in my bottle is my post recovery drink. It’s watermelon 🍉 Phormula 1 protein mixed with IGNITION 💪🏽✅. I drink this within 15 mins after a race or HARD WORKOUT to have quicker recovery + replenish my glycogen levels ⁣ ⁣ 👉🏽Link in bio to get free shipping 📦 🙌🏽⁣⁣ ⁣ #legionofboom #iam1stphorm #wedothework #runnersfeet 📸: @yanabonna

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on