Paulo Dybala tähistab tühjade tribüünide ees Juventuse teist väravat.Foto: MASSIMO PINCA
Jalgpall
9. märts 2020, 08:47

EUROVUTT | Juventus alistas tühjade tribüünide ees Interi, Real sai kolmanda kaotuse

Euroopa jalgpalliliigades anti läinud nädalavahetusel koroonaviiruse kiuste veel nahkkeradele valu. Tõsi, Itaalias pealtvaatajaid tribüünidele ei lubata ning nii kulges ka Torino Juventuse ja Milano Interi vaheline tippmäng nukras vaikuses.

Null-null lõppenud avapoolaja järel otsustas Juventus asjad teise poolaja esimese poolega. 55. minutil skooris Aaron Ramsey ja 67. minutil Paulo Dybala ning Juventuse 2:0 võit oli tõsiasi.

Liigatabelis edestab Juventus nüüd mängu vähem pidanud Interit üheksa punktiga, nende vahele mahub veel Rooma Lazio, kes on teine, jäädes Juventusest maha vaid punktiga.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Hispaania kõrgliigas pidi Madridi Real vastu võtma hooaja kolmanda kaotuse, kui võõrsil jäädi 1:2 alla liigatabeli keskmikule Real Betisele. Kodumeeskonnale tagas võidupunktid Cristian Tello 82. minuti tabamus.

Reali kaotus tähendas ühtlasi seda, et liidrikoht loovutati oma kibedale konkurendile FC Barcelonale. Kataloonia hiiul on tabelis 58 punkti, Real jääb neist maha kahe silmaga.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Saksamaa Bundesligas võttis neljanda järjestikuse võidu Müncheni Bayern, kes alistas 2:0 Ragnar Klavani kunagise koduklubi Augsburgi. Bayern juhib 55 punktiga ka liigat, Dortmundi Borussia teisena jääb neist nelja punkti kaugusele.

Standings provided by Sofascore LiveScore