Kylian Mbappe.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
9. märts 2020, 17:34

PSG suur staar võib tähtsast Meistrite Liiga kohtumisest kõrvale jääda

Pariisi Saint-Germain võib ülitähtsa Meistrite Liiga kohtumise eel jääda ilma oma staarründajast Kylian Mbappest. Prantslasest väravamasin puudus tänansest treeningust haiguse tõttu.

Hetkel pole PSG-l võimalik kinnitada, kas ründaja neid kolmapäevases kaheksandikfinaali kordusmatšis Dortmundi Borussia vastu aidata saab.

See-eest võib Prantsusmaa meister tunda rõõmu selle üle, et mängukõlbulik on taas Thiago Silva, keda varem segas tagareievigastus. Samuti peaksid saadaval olema nii Angel Di Maria, Neymar kui ka Edinson Cavani.

21aastase Mbappe nimel on tänavu 32 mänguga 30 väravat ja 17 resultatiivset söötu. Eriti pöörases hoos on ründaja olnud just hiljuti: viimase kolme mänguga on ta kirja saanud kuus tabamust.

PSG on küll meeskonda rahaliselt tohutult investeerinud, kuid seni pole see Meistrite Liigas suurt edu toonud. 2017. aastal nii Neymari kui ka Mbappe oma tiimi soetanud Prantsusmaa meister on viimasel kahel aastal jäänud toppama kaheksandikfinaali: mullu jäädi kahe kohtumise kokkuvõttes alla Manchester Unitedile, tunamullu toonasele üldvõitjale Madridi Realile. Sarnane saatus ähvardab klubi ka tänavu, sest esimeses mängus jäädi võõrsil Saksamaa tiimile alla tulemusega 1:2.