Keith Pupart vastuvõtul.Foto: Irina Mägi ([email protected])
Võrkpall
11. märts 2020, 12:36

Saaremaaga mänginud Itaalia klubi võrkpallurid haigestusid ja pandi karantiini. Keith Pupart: meile teste ei tehtud ja mingit paanikat polnud (1)

Saaremaa võrkpalliklubi kohtus eelmisel nädalal kodusaalis kahel korral Euroopa tippklubi Milano Powervolleyga. Kodumaale naastes tõusis paaril Itaalia klubi mängijal palavik ja nad suunati karantiini. Saaremaa esindava Keith Pupari sõnul nende klubis sellest paanikat ei tekkinud.

Mitmel Milano Powervolley mängijal mõõdeti kehatemperatuuriks üle 37,5 kraadi, mistap saadeti nad koroonatestidesse ja eemaldati meeskonna juurest. Klubi sõnul neil siiski viiruse sümptomeid ei tuvastatud ja edaspidi hoitakse neid jälgimisel.

Saaremaa võrkpalliklubi mängumehe Keith Puparti sõnul Itaaliast tulnud uudised Eesti klubis segadust ei tekitanud. "Mingeid teste meile ei tehtud ja paanikat polnud," selgitas Pupart.

Eestlane on enda sõnul kahe jalaga maa peal. "Olen terve mõistusega inimene ja ei keskendu selle," kinnitas 34aastane mängumees, et koroonaviiruse temaatika teda liialt muretsema ei pane.

Itaalia meedia andmetel puudutas uudis viite Milani Powervolley liiget, kelle seas olid mängijad ja taustajõud.