Jürgen Klopp pole rahul Diego Simeone mängufilosoofiaga.Foto: Vida Press
Jalgpall
12. märts 2020, 08:36

Jürgen Klopp soovitas Atleticol päris jalgpalli mängima hakata

Jalgpalli Meistrite liigas pudenes konkurentsist tiitlikaitsja FC Liverpool, kui kaheksandikfinaalide kordusmängus jäädi koduväljakul lisaaja järel alla Madridi Atleticole. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp rääkis mängu järel lahkelt, mida ta Diego Simeone hoolealuste kaitsvast mängustiilist arvab.

"Ma olen poiste esitusega täielikult rahul," kinnitas Klopp esmalt. "Lihtsalt sellise meeskonna vastu on nii raske mängida."

"Ma ei mõista seda: neil on meeskonnas selline kvaliteet, kuid nad mängivad sellist jalgpalli. Nad võiks ju mängida päris jalgpalli, aga nad istuvad sügaval kaitses ja siis ootavad vasturünnakuid."

"Muidugi, sellega tuleb leppida, kuid täna õhtul ei tundu see õige. Jah, ma olen väga halb kaotaja, eriti kui poisid teevad sellise esituse maailmaklassiga mängijate vastu, kes kaitsevad kahe neljamehelise riviga," lõpetas Klopp.

Tema Atletico kolleeg Diego Simeone seevastu tunnustas Liverpooli, öeldes, et tegemist on parima vastasega, kellega nad tänavu on kohtunud, ning sõnastas seejärel oma filosoofia.

"Jalgpalli mõte on selles, et sa pead tegema vastase elu keeruliseks. Me mängime võidule, aga nende relvadega, mis meil on. Me austame oma identiteeti ja oma mängijate iseloomu ning me lihtsalt kasutame ära vastaste vead," ütles argentiinlane.