Foto: Envato Elements
Sisuturundus
24. märts 2020, 19:27

Koroonahirm paneb kodus suurpuhastust tegema? Siin on bakterite neutraliseerimise aine!

Maailmas leviva koroonaviiruse valguses soovitatakse väga korralikult käsi pesta ning puhtust hoida. Kui on viiruste kartus, siis tasub igaks juhuks korralik suurpuhastus teha ka kodus. Siinkohal tulevad appi Kraussi professionaalsed puhastusvahendid.

Krauss esitleb puhastuspiiritust, mis on mõeldud erinevate piiritust taluvate pindade puhastamiseks ja bakterite neutraliseerimiseks.

74% etanool neutraliseerib kõik enamlevinud bakterid. Samamoodi astub see edukalt vastu koroonaviirusele, mille neutraliseerimiseks piisab 70% etanoolist.

Puhastuspiiritus sisaldab toiduainetööstuses kasutatavat etanooli, mis on denatureeritud ning mille tulemusel on see muudetud joomiskõlbmatuks ehk tehniliseks piirituseks.

Piiritusele omaselt aurustub see kokkupuutel nahaga väga kiiresti ja niisiis kuivatab nahka. Sel põhjusel pole seda soovitatav kasutada käte desinfitseerimiseks.

Vaata lisaks SIIT!

Kraussi muud tooted leiad: krauss.ee või pood.krauss.ee

Alates teisipäevast saab Tallinnas tellimused kiirelt täita ning kuller toimetab kuni kella 14.30ni tehtud tellimused veel sama päev kohale. Loomulikult on tellimuse üleandmine kontaktivaba ja enne kauba üleandmist see desinfitseeritakse, et vältida minimaalsetki võimalust pisikute levimiseks.