Andrea AdamoFoto: Martin Ahven
WRC
15. märts 2020, 08:45

Andrea Adamo: olen kindel, et Tänak oleks ilma avariita heidelnud võidu eest

Hyundai tiimipealik Andrea Adamo hindas Mehhiko MM-etapi järel Ott Tänaku teist kohta väga hinnaliseks.

Hyundai meeskonnale möödus Mehhiko ralli tervikuna keeruliselt. Esimesel päeval kukkusid tehniliste probleemide tõttu suurest mängust välja nii Thierry Neuville kui ka Dani Sordo. Meeskonna pealiku Andrea Adamo sõnul peab Hyundai juhtunut tõsiselt analüüsima.

"Ei saa eitada, et tegu oli mitmes mõttes keerulise ralliga," kirjeldas Adamo peale Mehhiko etappi Hyundai pressiteates. "Peame sügavalt analüüsima omi vigu, et neid tulevikus vältida."

Ka Thierry Neuville ja Dani Sordo kahetsesid, et nende ralli sisuliselt esimesel päeval lõppes. "Me ei soovinud sellist Mehhiko etappi," tõdes Sordo. "Suurte lootustega rallile tulnuna on pettumust raske alla neelata, aga selline see rallisport on."

Thierry Neuville proovis ebaõnnestunud nädalavahetusest leida ka head. "Positiivsest küljest näitasime, et meil on kiirust võidelda võidu eest. Töötame üheskoos meeskonnana, et selliseid probleeme tulevikus vältida ja tuleme tagasi tugevamana kui iial varem," sõnas lõpuks seitsmenda koha kirja saanud belglane.

Andrea Adamo tunnustas samas Ott Tänakut poodiumil lõpetamise eest. "Olen kindel, et Ott oleks reedel juhtunud avariita heidelnud võidu eest," kinnitas Adamo. "Ta suutis siiski tulla teiseks, mis on meie meeskonnale hinnaline tulemus."