Jan Vertonghen teel Leipzigi mänguleFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
15. märts 2020, 14:52

KARM! Matšeetedega relvastatud kurikaelad tegid Tottenhami jalgpalluri naise ja laste silme ees maja tühjaks

Tottenham Hotspuri ja Belgia koondise kaitsemängija Jan Vertongheni Londonis asuvasse koju tungisid sisse matšeetedega relvastatud röövlid, kes tegid pere silme all kodu tühjaks.

Jan Vertonghen oli koos koduklubiga Saksamaal Meistrite liiga mängul RB Leipzigiga, kui tema Londoni kodusse murdsid sisse relvastatud röövlid. Kvartett nõudis jalgpalluri naiselt ja kahelt noorelt lapselt väärisesemeid ja raha.

The Suni sõnul oli Vertogheni elukaaslane hirmul ja tegi nagu kästud. Seejärel otsis grupeering maja läbi ja põgenes kaasa võetud elektroonikaseadmetega sündmuskohalt. "Politsei on kuriteopaiga üle vaadanud ja võtnud ütlusi naabritelt," selgitas võimude esindaja.

"Saime kell 19.49 väljakutse, et neli maskides ja nugadega relvastatud mees on tunginud majja ja lahkunud sealt varastatud esemetega. Keegi vigastada ei saanud. Praegu pole kedagi kahtlustavana kinni peetud ja uurimine jätkub," selgitas kohaliku politsei pressiesindaja.

Tottenhami esindaja sõnul pakutakse perele igakülgset toetust. "Oleme Janile ja ta perele traumeerival ajal teoks. Julgustame kõiki, kellel on mingisugust abistavat informatsiooni, politsei poole pöörduma."