Sisuturundus
17. märts 2020, 08:00

Kaire Vilgatsi ametlik väljakutse: kuidas vabaneda ülekaalust ilma trenni tegemata ja nälgimata

Mõni aeg tagasi kirjutati sellest kuidas Kaire Vilgats vabanes kümnest kilogrammist ülekaalust. Kaire ei piirdunud tollase eesmärgiga ja tänaseks on saavutanud veelgi parema tulemuse – 23 kilogrammi. Ta näeb suurepärane välja ja oli ka lahkelt nõus oma saladusi intervjuu käigus avaldama.

Me teame, et sa vabanesid Stockholm Dietiga varasemalt 13 kilogrammist. Miks sa otsustasid dieediga jätkata?

Ma soovisin jätkata tervisliku eluviisiga oma laste ja ka iseenda jaoks. Samuti oli dieedi jälgimine oodatust kergem. Loomulikult kartsin alguses, et ma ei saa sellega hakkama, aga peale esimeste tulemuste nägemist olin dieedist vaimustunud. Peale esimese 10 kilogrammi kaotamist oli minu arusaam toidust täielikult muutunud.

Kuidas läks dieediga viimases kaalulangetamise etapis?

Ma nautisin kogu protsessi kuna StockholmDiet klienditeenindus oli suurepärane ja nende soovitatud retseptid supermaitsvad. Lõpuks õppisin oma keha kuulama ja kohtlema endale parimal viisil. Nüüd ei söö ma enam nii nagu tegin seda varem. Teie kutsute seda “dieediks”, aga see on palju enamat. Sellest on saanud minu elustiil. Hetkel lihtsalt elan oma uut elu ja tunnen end ideaalselt.

Vajuta siia ning võta kaalus alla 7 päevaga!

Milline on sinu igapäev nüüd, kus oled kaotanud 23 kilogrammi?

Ma tunnen end kui uus inimene. Mu tervis on drastiliselt paranenud, keha on pringim ja naiselikum. Samuti on nahk paremaks läinud ja see on mõnus. Olen hakanud poodides käimist uuesti nautima, sest vanad suured riided ei istu enam selga. Ma isegi suudan joosta tervelt tunni enne, kui pean hingetõmbamiseks peatuma.

Kehakaalu langetamine – see on nagu riiete vahetamine. Meie inimestena jääme samaks, aga me tunneme end palju paramini ja enesekindlamalt.

Lisaks tunnen end palju nooremana. Olen Stockholm Diet’ile väga tänulik, kuna nad on olnud minu mentorid sel teekonnal.

Mida soovitaksid ülekaaluga kimpus olevatele inimestele?

Ma tundsin end koleda ja saamatuna. Rääkides omast kogemusest, ülekaaluga elamine ei ole lihtne. Usu endasse ja kasuta StockholmDiet.com’i, sest nad teevad protsessi lihtsaks ja püsivaks. Ära jää ideaalset hetke ootama, alusta kohe ja varsti näed ka tulemusi!

Vajuta siia ning võta kaalus alla 7 päevaga!