Liverpooli peatreeneril Jürgen Kloppil on põhjust murelik olla. Poisikese kirja avamine oli ilmselgelt viga.Foto: Jon Super
Jalgpall
18. märts 2020, 11:31

VIDEO | Kas 10aastane poisike pani tõesti Liverpooli meeskonnale needuse peale?!

Veebruaris lõi Briti meedias laineid 10aastase Põhja-Iirimaa poisi Daragh Curley kiri FC Liverpooli peatreenerile Jürgen Kloppile, milles Curely avaldas muu hulgas soovi, et Liverpool ei võidaks enam kunagi ühtegi jalgpallimängu. Klopp kirjutas poisile vastu, ja kinnitas, et teeb omalt poolt kõik, et nii ei läheks, kuid asjade edasine käik osutab, et Curley kiri tõigi Liverpoolile kamaluga halba õnne.

"Liverpool on võitnud liiga palju mänge," kurtis Daragh Curley oma kirjas. "Kui te võidate veel üheksa mängu, püstitate te Inglise jalgpalli kaotusteta mängu rekordi. Mulle kui Manchester Unitedi fännile oleks see väga kurb.

Nii et kui Liverpool järgmisel korral mängib, tehke palun nii, et nad kaotaksid. Te peate lihtsalt laskma teisel meeskonnal värava lüüa. Ma loodan, et suutsin Teid veenda ning te ei võida enam kunagi mitte ühtegi liigamängu ega muud jalgpallikohtumist."

Ning siis hakkaski juhtuma. Liverpool kaotas järgmisest kuuest mängust neli, seejuures lõppes nende selle hooaja kaotusteta seeria Inglismaa kõrgliigas, nad pudenesid välja karikasarjast ja Meistrite liigast.

Tagatipuks hakkas veerema koroonalumepall ning kogu jalgpall on seisma pandud. Halvemal juhul võib see Liverpooli jaoks tähendada seda, et liiga jääbki pooleli ja meistritiitlit välja ei anta. Seejuures on nad võidukarikast vaid kahe matšivõidu kaugusel...

Manchester Unitedi fännid peavad Curleyd igal juhul suureks nõiaks ja kangelaseks. Nad soovivad poisile anda Unitedi tasuta hooajapileti ning kui Liverpool tõepoolest peaks tiitlita jääma, võiks talle Old Traffordi juurde monumendi püstitata, leiavad mõned Unitedi andunumad poolehoidjad.