Foto: Envato Elements
Sisuturundus
25. märts 2020, 14:05

5 toodet, millega karantiini ajal oma keha poputada

Kodus karantiinis olemine ei tähenda seda, et oma välimuse pärast ei oleks vaja hoolt kanda. Iseenda poputamine tõstab tuju ning just seda on meil kõigil praegusel ajal vaja! Rosena annab nõu, milliseid tooteid kasutada koduses kehahoolduses. Lisaks leiad artikli lõpus 30% suuruse sooduskoodi!

Kui käisid varasemalt iga kuu või kahe tagant pediküüris, siis tunned ilmselt puudust jalgade ja muu paksenenud naha pärast. Xerolys50 on ideaalne kasutamiseks sarvestunud nahal (kätel, küünarnukkidel, jalgadel, küüntel, peanahal) ja kannalõhedel just tänu tugeva keratolüütilise ning niisutava toime poolest. Seda tuleb kanda paksenenud nahale pärast pesemist ja vajadusel sarvestunud naha eemaldamist. Paremaks imendumiseks naha sisse hõõruda.

Nüüdseks on juba üsna tõenäoline, et vähemalt järgmised kuu aega tuleb suurema osa ajast kodus olla. Niisiis on see suurepärane aeg, millal võtta ette Morganna’s Alchemy 30päevane nahahooldus, pärast mida võid näha välja lausa 10 aastat noorem! Hoolduse puhul tuleb ühe kuu jooksul kasutada iga päev nelja erinevat kreemi – kui muidu võis olla mure, et kiire elutempo tõttu pole selleks aega, siis nüüd peaks see probleem olema välistatud. Pärast kuuri on nahk niisutatum, siidisem, siledam.

Kellel on ikka tavaliselt aega end üle terve keha koorida? Nüüd on see hetk! Kasuta efektiivset Acnecinamide’i koorijat, mis koorib mõnusalt ja jätab naha siidiselt pehmeks. Seda võib kasutada nii näol kui kehal, ja kel probleeme vistrikega, siis aitab see ka muu hulgas näonahka ühtlustada ja vistrikke vähendada. 

Pigmendilaikude vastu võitlemiseks on iseäranis hea aeg talv. Nende vastu saab astuda Depiwhite’i kreemi ja maskiga, milles on kombineeritud kolm tõhusalt depigmenteerivat koostisainet ja aktiivtoimeainete kompleks. See stimuleerib melaniini loomulikku lagunemisprotsessi kuuluva fosfataasi sünteesi. Kreemi ja maski kasutamisel vähenevad või kaovad nahalt pruunid laigud ning jume ühtlustub. Kuna pigmendilaikude esinemise korral on äärmiselt oluline järjepidevus, peaks projekti ette võtma selliselt, et iga päev 1-3 kuud järjest korra päevas kreemi laikudele kanda. Nii võib esimesi tulemusi oodata juba paari nädalaga, kuid pigmendilaikudest vabanemine võib võtta mitu kuud. Ajal kus me peame kodus olema, on lihtsam Depiwhite oma igaõhtusesse ilurutiini lülitada.

Väga paljud naised, kes enne regulaarselt ripsmetehnikut külastasid, on nüüd silmitsi nukra olukorraga – teadmata aja ei saa oma ripsmeid hooldada. Kunstripsmed aga teadupärast püsivad ripsmetel vaid teatud aja. Oma ripsmed saab pikaks ja lopsakaks Biotopix Specific Lash ripsmeseerumiga. Esimesi tulemusi võib näha juba paari nädalaga – ja karantiinist väljudes saad volksutada oma võluvaid ripsmeid! Seerum on suurepärane ka just neile, kellel on olnud kunstripsmed, sest ta annab ripsmetele tuge ja paneb need kiiremini kasvama.

Rosena.ee e-poes on 8. aprillini sooduskoodiga ROSENA kõik tavahinnaga kosmeetika ja toidulisandid 30% soodsamad. Püsime kaunid isegi siis, kui ilusalongi hetkel minna ei saa!