Frank WoodsFoto: Treyarch / Activision
Esport
20. märts 2020, 10:14

SAHINAD: sügisel jõuab meieni „Call of Duty: Black Ops“ uusversioon

Uhiuus battle royale mäng „Call of Duty: Warzone“ pole jõudnud veel jahtudagi, kui hakkavad levima jutud Activisioni iga-aastase traditsiooni järgmisest osast. Värske lekke kohaselt ootab meid tänavu ees järjekordne uusversioon.

VGC vahendab, et neile teadaolevalt on 2020. aasta „Call of Duty“ sarja ühe populaarseima sissekande, 2010. aastal ilmunud „Black Ops“ uusversioon. Väidetavalt on tegemist originaalist tunduvalt süngema teosega, mille arendajaks otse loomulikult „Black Ops“ sarja looja Treyarch.

Mängu narratiiv võib laenata originaalist teatuid elemente, ent üldiselt räägitakse meile uus lugu. Tagasituleku teevad tuttavad tegelased nagu Alex Mason ja Frank Woods, ent neid kehastavad uued näitlejad.

Narratiiv keskendub Külmale sõjale ning Vietnami sõjale. Just viimane on tunduvalt suuremas fookuses, kui see oli seda originaalteoses. Samuti väidetakse, et lugu räägitakse mitme erineva tegelase vaatevinklist, sealhulgas ka Vietnami võitlejate silmade läbi.

Pole teada, kas mänguga kaasneb ka battle royale mängulaad, ent juttude kohaselt töötab Sledgehammer Games suurejoonelise avatud maailmaga projekti kallal, mis sisaldab battle royale elemente.