Ragnar Klavan Foto: SIPA/Scanpix
Jalgpall
21. märts 2020, 11:29

Klavani koduklubi Cagliari, Lazio ja Napoli naasevad treeningutele. Jalgpallurite ühenduse juht: Mis neil arus on?

Itaalia jalgpalli kõrgliigas mängivad Cagliari, Lazio ja Napoli teatasid, et alustavad uuest nädalast trennidega. Mängijate ühenduse juht Damiano Tommasi ärgitab meeskondi kodus püsima.

Eesti jalgpallikoondislase Ragnar Klavani koduklubi Cagliari plaanib uuest nädalast alates teha väiksemates koosseisudes ühistreeninguid. Sama kavatsus on ka Rooma Laziol ja Napolil.

"Ma ei saa aru, mis neil arus on," kurjustas Itaalia mängijate ühenduse juht Damiano Tomassi sealses meedias. "Ma ei taha vaidlust tekitada, aga praegu treenimine pole loogiline. Lisaks on see ohtlik."

"Hispaanias on kümneid haigestunud mängijaid. Itaalias pole kõik teste andnud, aga sümptomitega jalgpallureid on rohkem, kui me aimata oskame," selgitas endine Itaalia koondislane. "Oleme nakatunud mängijatega otseses ühenduses ja proovime arstidelt aru saada, kas tervenemise järel jääb nende organismi mingi jälg."

"Loodan siiski, et saame ühel hetkel jalgpalli mängimise juurde naasta, sest see on ühiskonna termomeeter," sõnas Tomassi. "Oleme siis sellest hirmuunenäost välja tulnud, kui pall taas veerema hakkab."