Andrea AdamoFoto: Martin Ahven
WRC
21. märts 2020, 14:50

Adamo kirjeldab kriisikoosolekut: Tänak ja Neuville ei öelnud, et olukord on p**k, vaid selgitasid muresid

Selle nädala keskpaigas selgus, et Hyundai rallimeeskond tegi keerulise Mehhiko ralli järel kriisikoosoleku. Nüüd selgitas tiimipealik Andrea Adamo, millest koosviibimisel räägiti.

"Esimene istumine oli pühapäeval, päev pärast rallit," kirjeldas Adamo portaalile DirtFish. "See oli üsna tore. Meil oli aega seda teha ilusas toas ja võtsime rahulikult, sest meil polnud sellel päeval kiiret." 

Hyundai musta nädalavahetuse Mehhikos päästis teisena lõpetanud Ott Tänak. Thierry Neuville'i ja Dani Sordo autosid tabasid tehnilised probleemid, mis nad raja kõrvale jätsid.

"Teine koosolek toimus sellel nädalal ja kuulasime, mida Thierryl ja Otil meile öelda on," jätkas Adamo. "Nad kurtsid Mehhikos juhtunu üle ja nagu ütlesin, siis see on minu viga, et ma ei planeerinud asju õigesti."

Itaallase sõnul oli sõitjate nurin õigustatud. "Kui sõitja lõpetab nurisemise, siis ta ei taha enam võita," märkis Adamo. "Märkused olid konstruktiivsed ja head. Tore, et nad ei öelnud lihtsalt, et olukord on p**k, vaid selgitasid muresid."

Adamo sõnul näitavad sellised koosolekud, et nad tahavad koos võita. Mehe sõnul tehakse tulevikus töökorralduslikke muudatusi, kuid töötajad oma ametite pärast muretsema ei pea. 

"Me teeme väikeseid ümberkorraldusi," tõdes Adamo. "Personalis pole muudatusi vaja. Aga loomulikult tulevad muudatused masinatega, mille arendamist me jätkame."