Cristiano Ronaldo koos emaga. Pilt on tehtud eelmise aasta mais Torinos.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
21. märts 2020, 16:53

Insuldi üle elanud Ronaldo ema: olen õnnelik, et ellu jäin

Insuldi tõttu haiglasse sattunud jalgpallur Cristiano Ronaldo ema Dolores Aveiro (65) pääses täna koju ja teatas sotsiaalmeedias, et on õnnelik, et on elus.

"Tänud kõigile toetuse eest. Need on olnud keerulised päevad, kuid lõppesid minu jaoks võidukalt," kirjutas ta Instagrami postitatud pildi juurde.

"Olen nüüd kodus ja ümbritsetud armastavast perekonnast ja heast energiast. Jään nüüd siis, kuid hoolitsen enda eest. Kõik saab korda."

Ta lubas endale ka pisikese nalja. "Te arvasite, et ma ei tule tagasi, kuid naasin aeglaselt, pehmelt ja rahuliku südamega. 

Võtsin endaga kaasa ka ühe sõnumi: miks arvustada kellegi nahatooni, riideid, jalanõusid või välimust? Kui küsimus on elus, oleme kõik lihtsad inimesed selles maailmas. Elu on õppetund ja me peame seda väärtustama ja olema kõige eest tänulikud. Ja uskuma jumalasse, et kõik läheb okeilt."

Ronaldo ema sattus Madeira Nelio Mendonca nimelisse haiglasse 3. märtsil, sest tal oli isheemiline insult, mille põhjustas hüübinud veri, mis blokeeris või sulges veresoone ajus.

Vutiäss Ronaldogi peaks olema parasjagu Madeiral oma seitsmekorrulises majas koroonaviiruse eest varjus.