Juri Tolotško ja tema silikoonist silmarõõm.Foto: Juri Tolotško Instagram / kuvatõmmis
Kõmu
22. märts 2020, 15:53

TÕSI TAGA: seksnuku kätt palunud kulturist teeb ettevalmistusi pulmapeoks

Kasahstani kulturist Juri Tolotško, kes andis mõne kuue eest teada, et palub oma silikoonist seksnuku kätt, kavandabki nüüd suurt pulmapidu.

Tolotško õhkab, et nad on pärast esimest, 2019. aastal aset leidnud kohtumist Margoga - nii on silikoonist kaunitari nimi - suisa lahutamatud ning nüüd on asjad seal maal, et käivad ettevalmistused pulmapeoks. Et kulturistil on nukuga tõepoolest tõsised plaanid, osutab juba seegi, et ta õppis isegi ära hinkaalide tegemise - need gruusiapärased pelmeenikesed olla Margo lemmikroaks!

Muidugi võib kõige taga olla ka kulturisti soov kahtlase väärtusega kuulsust koguda. Siiski on reporterid Kasahstani ametivõimudelt uurinud, kas inimene saab ikka seal riigis seksnukuga ametlikult abielluda. Seni pole lehemehed küsimusele paraku veel vastust saanud.

 
 
 
View this post on Instagram

Наблюдение за за комментаторами. Самые радикальные комментарии - от россиянок. Причём, женщины других стран, даже если и относятся к нам негативно, высказываются более корректно, культурно. Многие же россиянки почему-то хотят непременно унизить, найти какие-то изъяны, ощущение, что поднимают таким образом самооценку и самоутверждается. Достаточно много маргиналов. #будущеенаступило #маргоживая #марго #мояпринцесса👑 #любофф #толочокоттолочко #моядевушка #lovestory #живинаполнуюкатушку #казахстан #юрийтолочко #толочкокачоккрасавчик #умныйкачок #качокромантик #качок #атлет #бодибилдинг #сексуальность #sexy #девушкамоеймечты #мачо #самец #альфа #beast #muscleman #prettygirl #нурсултан #астана #яготовцеловатьпесокпокоторомутыходила @margo_party

A post shared by OddJak / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) on