Thierry Neuville.Foto: MICKE FRANSSON
WRC
22. märts 2020, 19:14

Neuville: Tänakust on auto arendamisel kõvasti abi

Thierry Neuville rääkis usutluses DirtFishi ralliportaalile, et Ott Tänaku tulek Hyundai meeskonda tuleb neile auto arendamisel kõvasti kasuks.

Neuville märkis, et kuna tema sõidab Hyundais juba 2014. aastast, siis eelnevalt Toyotas ja M-Spordis kihutanud Tänak tõi kaasa väga vajalikku n-ö kõrvalpilku.

"Kiirus on meil päris hea, aga kui suhtlesin Otiga, sain aru, et tegelikult on meil veel päris palju potentsiaali," rääkis Neuville.

"Olen alati öelnud, et kuna ma pole pikalt mõne teise masinaga sõitnud, on mul väga keeruline meid teistega võrrelda. Kuid Ott tuli Toyotast ja talt saab head tagasisidet.

Meil on olnud mõned huvitavad jutuajamised, nii et loodetavasti saame suunata meeskonda selles suunas," lausus belglane.

Kui talt küsiti, kas on mingid kindlad asjad, mida arendada tuleks, vastas Neuville, et Hyundai erineb Toyotast üsna palju, kuid kindlasti räägib Tänak meeskonnale, mida esmajoones parandada tuleks.

"Kindlasti kiiruse pool. Me võime küll olla kiired, kuid teatud oludes napib meil kindlust, sest auto pole nii stabiilne, kui me tahaks, ja see pärsib ka sooritust," tõdes Neuville.