Jamal Murrayst sai üleöö NBA kõige enam kõneainet pakkuv mängija. Küll mitte oma korvpalli alaste oskuste tõttu.Foto: John Leyba
Kõmu
22. märts 2020, 22:47

NBA mängija „kogemata“ internetti lekkinud suuseksivideo pani isegi koroona kahvatuma (1)

Denver Nuggetsi korvpallur Jamal Murray viibib nagu paljud teisedki NBA mängijad karantiinis. Koos temaga on ka elukaaslane Harper Hempel ning lisaks muudele põnevatele tegevustele kasutatakse laialt kätte sadanud vaba aega ka väikesteks täiskasvanute vallatusteks. Paraku juhtus läinud varahommikul piinlik äpradus.

Nimelt oli preili Hempel tegemas Murrayle suuseksi, kuid mingil põhjusel otsustas korvpallur seda intiimset tegevust filmida. Veelgi enam, see jõudis otseülekandes ka tema Instagrami kontole!

Kui mees sai aru, et asjalood sellised on, üritas ta vabandada ning teatas, et tema Instagrami kontosse on sisse häkitud. Lisaks vannutas ta inimesi, kes video enda valdusesse on saanud, seda kustutama.

Juttu häkkeritest ei usu muidugi mitte keegi ning tegelikult peaks Murray hoopis õnnelik olema: viimased Twitteri-trendid näitavad, et Murray ja Hempeli suuseks on praegu interneti kõige kuumem teema, jättes kaugele selja taha isegi koroonaviirusega seotud säutsud.

Juhtunu üle visatakse muidugi kõvasti nalja. Näiteks ühel sellisel säutsul saab näha ka loo teist peakangelast Harper Hempelit, kes pärast äpradust kiiremas korras oma sotsiaalmeedia kontod ilmselt häkkerite hirmus ära kustutas.