Marko Kaljuveer.Foto: Tatjana Iljina
Eesti uudised
23. märts 2020, 17:46

Täiendatud kell 18.29!

Postimees Grupp koondas Marko Kaljuveeri ja tema kolm kolleegi (3)

Postimees Grupp lõpetas täna töösuhte senini firmas peaprodutsendi rolli täinud Marko Kaljuveeriga. Koos tuntud spordiajakirjanikuga lahkuvad töölt tema assistent Ingrid Toomis, telekommentaator Karl Mihkel Eller ja režissöör Ago Lõbu.

Kaljuveeri ja tema meeskonna „grupisiseste ümberkorralduste“ tõttu koondamise taga võib näha hetkeseisu maailma spordimaastikul. Postimees Grupi tele- ja online-väljaannete tähtsaimad spordiülekanded olid korvpalli Ühisliigast ja kodusest võrkpallist, mida aga koroonakriisis ei mängita. Pausil on ka Kaljuveeri poolt suurte summade eest Postimehe eetrisse toodud autoralli MM-sari ning suure tõenäosusega lükatakse edasi ka grupi spordisuve kroonjuveeliks kujunema pidanud Tokyo olümpiamängud.

Kaljuveer asus Postimees Grupi, toonase nimega Eesti Meedia peaprodutsendi ametisse 2016. aastal. Kaks aastat varem oli mees sunnitud lahkuma ERRi sporditoimetuse juhi positsioonilt, kuna sattus erimeelsustesse toonase rahvusringhäälingu juhatuse esimehe Margus Allikmaaga.

„Elame situatsioonis, kus rahvusvahelised ja kohalikud spordiüritused on lükkunud kaugemasse tulevikku. Koroonaviirusest tingitud mõjutuste tõttu oleme sunnitud koondama Postimees Grupi peaprodutsendi Marko Kaljuveeri ja tema meeskonnas olnud kolme liikme ametikohad,“ saatis ettevõtte juhtkond oma töötajatele kirja. Postimees Grupp tänas Marko Kaljuveeri ja tema meeskonda tehtud töö eest.

Õhtuleht on püüdnud ühendust saada Postimees Grupi juhatuse esimehe Andrus Raudsaluga, kuid seni tulutult.