Nurmagomedov ootab UFC juhilt vastuseid.Foto: TASS/Scanpix
Võitlussport
25. märts 2020, 10:02

PIDU KATKU AJAL? UFC president: Nurmagomedov ja Ferguson kohtuvad tühjade tribüünide ees

Koroonaviiruse levik on spordi pannud terves maailmas kuni mai alguseni pausile. Erandiks on vabavõitlus. UFC president Dana White kinnitas, et Habib Nurmagomedov ja Tony Ferguson kohtuvad aprilli keskpaigas.

UFC president Dana White kinnitas, et vabavõitlus pausile ei lähe ja Nurmagomedov saab aprillis tiitlit kaitsta. "Ma tean, kus võitlus toimub," ütles White USA meediale. "Aga ma toimumispaika veel ei avalikusta. Kohtumine toimub ilma fännideta, sest see saab olema suletud üritus."

Habib Nurmagomedov ürituse toimumises, mida on juba neljal korral vigastuste ja haiguste tõttu edasi lükatud, kindel pole. "Kus me võitleme ja kas me üldse võitleme? Mis kaalus ja mis areenil? Me ei saa üldse aru, mis toimub," kirjutas Dagestani vägilane Instagramis.

Dana White'i sõnul pole sportlase küsimused talle uudiseks. "Usaldage mind, Habib uurib mult iga päev võitluse asukohta," selgitas White. "Mul on see olemas. See on 99,9% kindel. 18. aprillil lähevad mehed vastamisi."

"Meid ootavad kindlasti ees mõned probleemid, aga me leiame viisi, kuidas seda kohtumist korraldada," selgitas UFC boss. 

UFC sattus mõned nädalad tagasi kriitikalaviini alla, kui olenemata koroonaviiruse puhangust sooviti kohtumine ära pidada Brasiilias. Viimasel hetkel jäi toonane üritus ära. Nüüd minnakse juba neljandale katsele, sest varem keelati ära USAsse ja Inglismaale planeeritud kohtumised.