Karim Benzema pole just suurim Olivier Giroud' fänn.Foto: MARCELO DEL POZO
Jalgpall
30. märts 2020, 14:20

Üks Prantsuse ründestaar sarjas teist: te ei võrdle ju F1 autot kardiga?!

Jalgpallistaaridel on seoses koroonaviirusest tuleneva mängupausiga käes rohkelt vaba aega ning paljud kasutavad seda sotsiaalmeedia vahendusel fännidega suhtlemiseks. Madridi Reali ründestaar Karim Benzema läks aga oma Instagrami-ülekandes õige sõnakaks, kui juttu tuli teisest Prantsusmaa ründetähest Olivier Giroud'st. 
 

"Te ei võrdle ju vormel 1 sarja autot kardiga?!" kurjustas Benzema, kui keegi tõi mängu Giroud' nime. "Ja ma tean, et mina olen see vormel 1."

"Tema mäng toimib ainult selle pärast, et ta on sellises meeskonnas. See pole eriline, ta ei tee midagi hämmastavat, kuid ta ajab oma rida. Kuid kas on kedagi, kellele tema mängustiil meeldib? Mina küll ei tea," jätkas Benzema sapiselt.

Benzema sõnavõtu taga võib muidugi näha ka hapusid viinamarju: Giroud on löönud Prantsusmaa koondise kasuks 39 väravat, temast rohkem on skoorida suutnud vaid legendaarsed Thierry Henry ja Michel Platini.

Kõige krooniks oli Giroud'l väga suur roll Prantsusmaa koondise 2018. aasta maailmameistritiitlis (kuigi MMil ta väravaid ei löönud), samal ajal kui Benzema MM-koondisesse ei mahtunudki.