Foto: Infinity Ward / Beenox / Activision
Esport
1. aprill 2020, 10:44

ÜLLATUS! „Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered“ ilmus täiesti tühjast kohast, ent siin on üks konks

Tegelikult on „Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered“ ilmumise sisse peidetud lausa mitu konksu. Esimeseks neist on asjaolu, et tegemist on vaid üksikmängulaadi uuendatud versiooniga ning neil, kel meelejärgi klassikalise „Modern Warfare 2“ mitmikmäng, need peavad mõne muu mängu seltsis aega veetma.

Teiseks, tunduvalt nukramaks asjaoluks on aga fakt, et praegu saavad täiesti ootamatult ilmunud „Modern Warfare 2 Remasteredit“ mängida vaid PlayStation 4 omanikud.

PC ja Xbox One'i kasutajad tühjade pihkudega küll ei jää, ent peavad ootama kuu aega, kuni lõppeb eksklusiivsusleping Sony ja Activisioni vahel. Teistele platvormidele jõuab mäng 30. aprillil. Mängu hinnaks on ligikaudu 23€.

 „Modern Warfare 2 Remastered“ on graafiliselt täiendatud versioon algselt 2009. aastal ilmunud teosest. Mäng sattus meedia huviorbiiti tänu missioonile, kus mängija saab kehastuda terroristide sekka imbunud agendiks.

Antud missioon, mis kannab nime „No Russian“, näeb ette situatsiooni, kus terroristid jalutavad relvadega läbi Venemaal asuva lennujaama ning avavad süütute kõrvalseisjate pihta tule. Mängija ise ei ole kohustatud päästikule vajutama.