Kristjan Kangur viskel.Foto: Martin Ahven
Korvpall
3. aprill 2020, 14:53

Kas Kristjan Kanguri karjäär jätkub? „Motivatsiooni on kindlasti.“

Korvpallisõbrad saavad taaskord rõõmustada, sest telekanal TV3 Sport näitab pühapäeval Eesti ühe edukaima korvpalluri, Kristjan Kanguri muljetavaldavat mängu Euroliigas. Kell 21.30 algava Milano Olimpia – Istanbuli Fenerbahce kohtumise korduse puhul tegi Kalev Kruus meie korvpallilegendiga ka videointervjuu (vt allpool).

Alustuseks vahest tähtsaim küsimus, kas viimati BC Kalev/Cramos mänginud 37aastase Kanguri karjäär on lõppenud. "Oh sa poiss, kohe sellise asjaga nõelad," vastas korvpalliäss.

"Ei oska öelda. Vaatame, mis olukord teeb. Motivatsiooni on kindlasti. Tahaks lõpetamisotsuse ise vastu võtta, mitte teistel asjaoludel."

Seejärel siirduti jutuga Euroliigasse, kus Kanguril õnnestus nelja erineva klubi särgis mängida kokku 57 mängu. "Eks see oli ikkagi unistuse täitumine. Mõned mängud läksid paremini, mõned halvemini. Vähemalt sai ära proovitud," arutles ta.

Pühapäeval näidatavas kohtumises Fenerbahce vastu tabas Kangur kõik neli kolmest. "Teeb tuju heaks küll praegu, kui sa ütled nii. Järelikult oli hea päev," märkis ta.

Muuhulgas uuris Kalev Kruus ka Milano meeskonnas kehtinud trahvisüsteemide kohta. Kangur ütleb, et kord oli paigas ja nii mõnigi mees pidi eri põhjustel loovutama tuhandeid eurosid.

"Milanos on väga raske parkimist leida, nii et ikka maksin, aga ainult parkimise, mitte distsiplinaarrikkumiste eest," avaldas Kangur.

Täispikka videointervjuud näeb siin.

TV3 Sport jätkab eriolukorras spordialadele pühendatud temaatiliste päevadega. Esmaspäev, 6. aprill on pühendatud KHL-i mängudele, teisipäev ja kolmapäev eksklusiivsetele jalgpallimatšidele ning neljapäev ja reede parimatele korvpallikohtumistele korvpalli Euroliigast ja NBA-st. Nädalavahetustel näidatakse kõige meeldejäävamaid finaalmänge.