FC Flora võitis hooaja eel kohaliku Superkarika, kuid viimastel nädalatel on nemadki sunnitud pausil.Foto: Erki Pärnaku
Jalgpall
4. aprill 2020, 14:08

Eesti meisterklubi tegevjuht: oleme koostanud kriisieelarve, aga mängijate palkade kallale pole pidanud minema

Eesti meisterklubi FC Flora tegevjuht Reili Järva tõdes meeskonna kodulehele antud intervjuus, et igapäevatöö pole seisma jäänud.

"Kõige keerukam on hetkel ikkagi eelarveline pool. Me ei tea täpselt, kuidas antud viirusest tingitud majanduslangus Eesti spordile ja ettevõtetele mõjub, kuidas ja mis ajahetkel saab töö tavapärases rütmis jätkuda. Aga raskused on ületamiseks ning koos tegutsedes tuleme sellest veel tugevamana välja," selgitas Järva.

Flora tegevjuht tunnistab, et juba on tehtud ka kriisieelarve, kuid kellegi palkade kallale veel pole mindud. "Oleme klubi juhtkonnaga koostanud kriisieelarve, et klubi saaks jätkusuutlikult edasi toimetada. Tulude osakaal on küll mingis osas langenud (nt väljakute rent, liikmemaksud, ürituste korraldus jne), seetõttu peame ka kulutused väga kindlates piirides hoidma," kirjeldas ta.

"Püüame kasutada kriisiolukorda ka uute tuluteenimise strateegiate väljatöötamiseks ja käivitamiseks, samuti nende olemasolevate strateegiate, millega praegu tegeleda saab, intensiivsemaks toimimapanemiseks. Hetkeseisuga klubi töötajate (sh mängijad) palkade kallale pole pidanud minema, loodetavasti see nii ka jääb," oli Järva lootusrikas.

Täies pikkus intervjuu on leitav FC Flora kodulehel.