Giannis Antetokounmpo peaks tegema väikse investeeringu ja hoovi peale korvpallirõnga hankima.Foto: Harry How
Korvpall
4. aprill 2020, 18:58

NBA superstaar ei saa üllataval põhjusel kodus visketrenni teha

NBAs hooaja eest kümneid miljoneid dollareid kasseerivad superstaarid on end üldjuhul sisse seadnud megahäärberitesse, kus ei puudu ka jõusaalid ega korvpalliväljakud, olgu katuse all või õues. Seda üllatavama avalduse tegi aga Milwaukee Bucksi tähtmängija Giannis Antetokounmpo: nimelt ei saa ta koroonaviiruse ajal korvpalliharjutusi üldse teha, sest tema Wisconsini kodus lihtsalt pole korvpallirõngast!

Nii veedabki NBA valitsev MVP oma aega pereringis, vahepeal köögis vaaritades ja käepäraste vahenditega jõuharjutusi tehes, et keha päris rooste ei läheks.

"Jah, mul puudub ligipääs korvirõngale," tõdes Antetokounmpo klubi korraldatud virtuaalsel pressikonverentsil. "Paljudel NBA mängijatel on kodus väljak, aga mul ei ole. Teen lihtsalt jõuharjutusi, sõidan jalgrattaga, jooksen trenažööril, tõstan raskusi ja hoian end sel kombel vormis, kuid jah, korvpalli ma ei mängi."

Ta lisas, et vajalikud jõuseadmed sai ta klubilt ning et mehed ikka kodus püsiks, toob üks toitlustusfirma soovi korral ka söögid koju kohale.

"Tegelikult on perega koos olla suurepärane," näeb Antetokounmpo ka asja helgemat poolt. "Hooaja jooksul pole sellist aega kuigi palju. Kuid samas midagi pole teha, ma tean, et kogu meeskond igatseb korvpalli. Me kõik tahaksime mängida."