Jill ValentineFoto: Capcom
Esport
6. aprill 2020, 15:30

ARVUSTUS | „Resident Evil 3“ on õudusmäng, mille süda on õiges kohas

Siin ta lõpuks on: järjelugu eelmise aasta fantastilisele „Resident Evil 2-le“ ja uusversioon minu ühest kõikide aegade lemmikmängust – „Resident Evil 3“, kirjutab videomänguportaali Level1 arvustaja Lauri. Ilmumise järgsel ajal on mängijate emotsioonid olnud väga sinna-tänna, seega pole imestada, et õhku kerkis küsimus, kas teos suutis ületada minu kosmilisi ootusi?

Lühike vastus: Jah! Pikem vastus: Jah, aga on paar asja, millega peab enne üllitise endale soetamist arvestama, et hoiduda pettumisest. Mu enda ootused olid suhteliselt paindlikud, ent kõikide visioon „Resident Evil 3“ uusversioonist ei pruugi ühtida minu omaga, nii et üritan luua täpsema kuvandi sellest, mida originaali, eelmise aasta teose ja uued fännid võivad oodata. Antud arvustus keskendub ainult üksikmängija kampaaniale, kuna „Resident Evil Resistance“ (teose mitmikmänguosis) mulle endale erilist huvi ei paku.

Peategelaseks on S.T.A.R.S. eriüksuse liige Jill Valentine, kes peale esimese mängu sündmusi üritab peatada kurja Umbrella korporatsiooni. Teda painavad õudusunenäod kõige tõttu, mida ta on kogenud. Ühel rahutul õhtul muutuvad tema luupainajad aga reaalsuseks, kui zombiepideemia jõuab tema kodulinna, Raccoon Citysse. Tal pole aega seda kõike seedidagi, kui korraga lööb üks hiiglaslik koljat naise korteri seina maha ning üritab väga jõuliselt meie kangelanna eluküünalt kustutada.

Loe täispikka arvustust Level1.ee portaalis!