Ashley Harkleroad.Foto: REGIS DUVIGNAU
Kõmu
8. aprill 2020, 08:30

KUUM FOTO | Endine tennisestaar kriisi ajal riideid ei kanna: säästad riideid, säästad raha

Koroonaviirusest johtuv majanduskriis hakkab varem või hiljem paljude inimeste rahakotile mõju avaldama. USA lähimineviku tennisestaar Ashley Harkleroad andis oma sotsiaalmeedia jälgijatele kavala nipi, kuidas lihtsa vaevaga raha säästa: tuleb lihtsalt olla alasti, sest siis riided ei kulu ja pole tarvis ka uusi hilpe soetada. Kuna inimesed viibivad niikuinii kodus ja on sotsiaalselt distantseerunud, on Harkleroadi mõttel vägagi jumet!
 
 
 
View this post on Instagram

Been saving money on clothes... #quarentinelife 📸 @nino_rakichevich

A post shared by Ashley Harkleroad (@ashleyharkleroad) on

34aastane Ashley Harkleroad kerkis komeedina tennisetaevasse juba varases nooruses, kui tõusis vaevalt 18aastaselt WTA edetabeli 40 parema naistennisisti sekka. Ta võitis kaheksa ITFi turniiri, kuid paraku jäi tõeline läbilöök tal siiski tegemata ning kaheksa aasta eest lõpetas ta karjääri.

Ent juba oma mängija-päevil meeldis talle oma kehavõludega kaaskodanikke hullutada, nii poseeris ta näiteks 2008. aasta Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste järel Playboy ajakirjale. 

Praegu elab Harkleroad Malibus, kasvatab kaht last ning töötab tennisekommentaatorina. Ja jagab sotsiaalmeedias kasulikke nõuandeid.