Jose Mourinho (Tottenham Hotspur)..Foto: Pixathlon/SIPA
Jalgpall
8. aprill 2020, 15:05

Inglismaal sarjatakse salajase treeningu korraldanud Mourinhot: idioot selline!

Inglismaa vutiavalikkus on marus: sellal kui riik ägab koroonaepideemia käes ning ülimalt oluline on jälgida sotsiaalse distantseerumise nõuet, tabati Tottenhami peatreener Jose Mourinho koos kolme mängijaga ilmselgelt treeningkogunemiselt.

Kolmest pallurist kaks esindusmeeskonda ei kuulu, kuid üks, poolkaitsja Tanguy Ndombele on tõeliselt "suur kala". Jose Mourinho polnud enda maskeerimisega vaeva näinud, vastuoksa, tal oli seljas Tottenhami tavaline treeniningrõivastus.

Kvarteti tegevus ei jäänud mõistagi vastureaktsioonideta. Tottenhami klubi tuletas karmil sõnal kõigile klubi liikmetele meelde, et igasugune ühine treeningtegevus on keelatud, samuti seisab Mourinho silmitsi politsei ametliku hoiatusega.

Hurjutada sai seltskond aga mitmelt rindelt. Ajakirjanik Piers Morgan ütles ITV hommikuprogrammis otsesõnu: tegemist on idiootidega! "Jose, mida sa mõtled?! Mängijad, mida te mõtlete?!" tõreles Morgan.

Endine Tottenhami peatreener Harry Redknapp märkis, et kindlasti saaks mängijad üksikult kasutada klubi treeningväljakuid, selle asemel et üheskoos kusagil pargis rügada.

"Kuulge, me peame kõik reegleid järgima! Kui tahame sellest viirusest jagu saada, peame ettekirjutuste kohaselt käituma ja hoidma teistega distantsi," rõhutas Redknapp.

Teemal võttis sõna ka Londoni linnapea Sadiq Khan isiklikult, kelle sõnul peaks sellise kaliibriga mehed teistele head eeskuju andma, mitte aga sellist jama korraldama.

"Minu kõige suurem mure on selles, et kui nüüd lapsed, toetagu nad Tottenhami või mõnd muud klubi, neid pilte näevad, võivad nad mõelda: "Kui nemad tohivad nii teha, siis miks meie ei tohi?"" kurjustas linnapea.

Nüüd on omapoolse kommentaari andnud ka Jose Mourinho ise ja salgama ta ei hakanud.

"Tunnistan, et minu tegevus polnud kooskõlas Briti valitsuse nõuetega," kõlas tema napp tõdemus.