Minttu ja Kimi Räikkönen.Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
12. aprill 2020, 11:10

VIDEO | Räikköneni kauni abikaasa käes peitub ülivõimas pommlöök, mis pani Kimi piinlikusse olukorda

Soomes lööb laineid video, kus perekond Räikkönenid saalihokit mängivad. Kimi on väravas, Minttu lennutab palle abikaasa suunas.

Jäämees palub naisel veel üks pall tema poole saata.

„Okei,“ vastab Minttu.

Naine paneb palli paika ja virutab selle täiest jõust ristnurka. Kimi ei jõua reageeridagi ja hakkab hoopis naerma.

 
 
 
View this post on Instagram

Thursday night fun with @kimimatiasraikkonen 💥

A post shared by Minttu Räikkönen (@mintturaikkonen) on

Jäämees on sulanud

Vormel 1 maailmameister Räikkönen on tuntud pereinimene ja ta on öelnud, et võidukihutamine pole juba mõnda aega tema elus esikohal. Aastal 2015 sündis perre poeg, 2017 nägi ilmavalgust tütar.

„Isaks olemine muutis palju. Ma muretsen palju rohkem kui varem. Nad on ju väikesed lapsed, kes vajavad mind. Järsku tuli välja palju uusi asju, mis on elus väga tähtsad. Perekond on kindlasti tunduvalt olulisem kui võidu peale kihutamine. Kui olen töö tõttu kodust eemal, siis igatsen neid väga. See on kindlasti kõige raskem osa. Vormel 1 sarja kulissede taga on tegelikult palju igavam, kui välja paistab.“

Poeg Robin kihutab juba mõnda aega isa tuules kardiradadel. 22aastaselt vormel 1 sarjas debüüdi teinud Räikkönen tallab gaasi endiselt MM-sarjas. Ta on oma 40 eluaastaga tõeline veteran, sest vahepeal hakkasid ilma tegema verinoored mehed nagu näiteks Max Verstappen ja Charles Leclerc.

„Tegelikult ei tunne ma end nii vanana, nagu see number ütleb. Tõsi, mida päev edasi, seda vähem on minu sees jääd,“ vihjas ta hüüdnime sulamisele.

 
 
 
View this post on Instagram

Enjoying life.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on