Neljanda osa kangelane Leon S. KennedyFoto: Capcom
Esport
13. aprill 2020, 12:57

SAHINAD: Capcom plaanib järgmisena ette võtta „Resident Evil 4“ uusversiooni

Capcom on suutnud viimase kahe aastaga tuua meieni kaks uusversiooni tuntud õudusmängude seeria „Resident Evil“. Mullu rõõmustati meid sarja teise osaga, tänavu aga paisati turule selle järg, ehk kolmas episood. Tundub, et loogiliselt edasi sammuv numbrijada jätkub.

Nimelt vahendab VGC, et Capcom on parasjagu töötamas „Resident Evil 4“ uusversiooni kallal. Originaal ilmus 2005. aastal Nintendo Gamecube'i peale, ent on aastate jooksul ka kõikidele teistele mõeldavatele platvormidele toodud.

„Resident Evil 4“ peetakse tänini üheks aegade parimaks videomänguks. See tutvustas seeriale kolmanda isiku vaadet ning aitas seda populariseerida terves mängutööstuses.

Arenduse eest vastutab uus stuudio M-Two, mille eesotsas PlatinumGamesi endine ninamees Tatsuya Minami. Capcom lootis projektiga liita ka originaalversiooni režissööri Shinji Mikami (stuudio nimi, M-Two viitas esialgu Minami ja Mikami ühistööle), ent ebaõnnestus. Siiski on viimane kuuldavasti uusversioonile enda õnnistuse andnud.

Projekt on töös alates aastast 2018 ning Capcom loodab mängu turule tuua 2022. aastaks. „Resident Evil“ seeria järgmiseks teoseks peaks olema „Resident Evil 8“.