Kylian Mbappe.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
14. aprill 2020, 11:29

Liverpool jahib jätkuvalt Mbappe’d, prantslase eest ollakse valmis välja käima maailmarekordiline summa

Liverpool loodab, et neil õnnestub enda ridadesse meelitada Pariisi Saint-Germaini ründaja Kylian Mbappe. 21aastase väravamasina eest on klubi valmis maksma tervelt 250 miljonit naela ehk ligi 290 miljonit eurot.

Tõsi, prantslane kavatsetakse endale soetada vaid juhul, kui nende esiründaja Sadio Mane klubist lahkuda kavatseb. Kuid väidetavalt on Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane kindel, et neil õnnestub senegallane enda meeskonda tuua. 

Mane leping kehtib 2023. aastani, kuid the Suni andmetel käivad juba klubide vahel läbirääkimised. Kuigi Liverpool oma ründajast loobuda ei taha, on Real valmis maksma tema eest 150 miljonit naela (=173 miljonit eurot).

Kui mullu detsembris ütles Jürgen Klopp, et pole mingit võimalust, et nad Mbappe endale ostavad, viidates klubi rahalisele võimekusele, siis nüüd võib olla olukord muutunud. Nimelt sõlmis Liverpool lepingu Nike'ga, kes hakkab klubi tulevasest hooajast varustama vormiriietusega. Ameerika brändilga loodetakse aastas teenida 115 miljonit eurot.

Nike'i alla kuulub ka Mbappe ning Liverpool hellitab lootusi, et just nemad võiksid tasuda osa osa tema 460 000 euro suurusest nädalateenistusest.